ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În timp ce Big Tech, administrația Biden, Hollywood, politicienii, angajatorii și furnizorii de servicii medicale din întreaga lume îndeamnă oamenii să se vaccineze anti-Covid în număr cât mai mare, numărul victimelor care au murit sau au suferit efecte adverse care le pun viața în pericol în urma injecțiilor experimentale cu ARNm continuă să crească. Celor care nu doresc să fie incluși în studiul clinic în masă li se spune să o facă, astfel încât să ne putem continua viețile „în siguranță”.

În ciuda efortului neobosit de a cenzura „ezitarea față de vaccinuri”, mii de persoane care se confruntă cu efectele nocive ale vaccinurilor recurg la un grup privat de Facebook pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la malpraxisul medical, arată The Gateway Pundit
 

În nenumărate postări, cei peste 25.900 de membri ai „The COVID 19 Vaccine Victims & Families Group” (Grupul victimelor și al familiilor victimelor vaccinurilor COVID 19) detaliază îngrozitoarele anomalii de sănătate pe care le-au suferit, inclusiv accidente vasculare cerebrale, cheaguri de sânge, sângerări excesive, senzație de înțepături în membre și paralizii, după ce au făcut injecțiile Covid produse de ModeRNA, Pfizer, Johnson & Johnson și AstraZeneca.
 
Alte grupuri ale victimelor, pe Telegram - https://t.me/covidvaccineinjuries/735 și https://t.me/covidvaccinevictims
 
 
 
Fără să țină cont de mărturiile sfâșietoare, Facebook inserează câte un avertisment pe fiecare dintre postările membrilor grupului, pentru a-i asigura pe utilizatori că vaccinurile sunt „sigure” și „eficiente” - după cum am relatat și în cazul studentului Bogdan Dragoteanu.

„Vaccinurile COVID-19 sunt supuse multor teste pentru a se verifica siguranța și eficiența și sunt apoi monitorizate îndeaproape”, se arată în notificare, citând Organizația Mondială a Sănătății.

Notificarea direcționează utilizatorii către Centrul de informații COVID-19 de pe Facebook, care promovează vaccinul și indică locurile în care se administrează vaccinurile în fiecare stat.

Potrivit Sistemului de Raportare a Evenimentelor Adverse la Vaccinuri (VAERS) al CDC, peste 1.750 de americani au murit din cauza vaccinurilor în primele 3 luni ale anului 2021. Acest număr însumează acum 6.985 de decese.
 
 

Americanii care se confruntă cu vătămări bizare provocate de vaccinurile Covid nu dispun de nicio cale de atac în instanță. Companiile farmaceutice sunt complet exonerate de răspundere în caz că o persoană moare din cauza vaccinurilor lor.

Administrația pentru Alimente și Medicamente (FDA), care furnizează și aprobă produsele companiilor farmaceutice în vederea distribuirii în masă, beneficiază de imunitate suverană pentru autorizarea vaccinului pentru utilizare de urgență.

De asemenea, potrivit CNBC, „americanii nu pot da în judecată Administrația pentru Alimente și Medicamente (FDA) pentru că a autorizat un vaccin pentru utilizare de urgență și nici nu își pot trage la răspundere angajatorul dacă acesta impune vaccinarea ca o condiție de angajare”.