ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cea mai șocantă imagine venită din weekendul în care Justin Trudeau a instituit Starea de Urgență a fost cea a unei femei în vârstă călcată în picioare de poliția călare. În haosul creat, au existat informații că aceasta ar fi decedat. Din fericire, ea este doar accidentată. Numele ei este Candice Sero și este o bătrână indigenă și este pe deasupra și handicapată locomotor. Candice a vorbit cu jurnaliștii Rebel News despre calvarul ei, relatează Louder with Crowder. Poliția a susținut că femeia a aruncat cu o bicicletă către coloana de polișțti pe cai care intrase în mulțimea de protestatari pașnici. „Bicicleta” era, de fapt, scaunul cu rotile al femeii călcate în picioare de cai.
 

"După ce m-au călcat în picioare [...] cred că doi dintre ei m-au lovit cu piciorul. Am o vânătaie mare în spatele coapsei, iar altul m-a târât de haină. [...] Cu toții dădeau dovadă de furie și agresivitate."
 
VIDEO:

 
 
Momentul în care femeia este călcată în picioare(VIDEO):