ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


The Testimonies Project” (Proiectul „Mărturii”) este un proiect israelian creat pentru a le oferi o platformă tuturor celor care au fost afectați de vaccinurile împotriva Covid-19, precum și pentru a le face vocile auzite, deoarece presa din Israel, aservită intereselor vaccinării, nu acoperă poveștile lor de viață.
 
Platforma de mărturii este împărțită pe 7 secțiuni, în funcție de reacțiile adverse întîmpinate după injectarea cu serurile experimentale Covid: afecțiuni cardiace, afecțiuni neurologice, sângerări vaginale și avorturi, cheaguri de sânge, inflamații, afecțiuni dermatologice, declanșarea bolii (Covid-19).  

În filmul de mai jos, aveți ocazia să urmăriți relatările despre vaccinare a numeroase persoane vătămate de serurile experimentale împotriva Covid-19. VIDEO: