ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cristina Rodica Sibova, o moldoveancă stabilită în străinătate, cunoscută pentru activismul său manifestat în diasporă, a relatat pe pagina sa de Facebook că s-a ales cu o boală autoimună după vaccinarea anticovid: ”Am fost perfect sănătoasă fizic, apoi în 2023 au apărut dintr-o dată simptome după simptome”. 
 
„2 ani în urmă, exact în februarie 2022, făceam a 3-a doză de vaccin, ca să completez ciclul de înstrucțiuni ale sistemului și să pot zbura în Moldova, la mama.

Celelalte 2 doze le făcusem în 2021.

Recunosc că, deși asumată, a fost o mare GREȘEALĂ din partea mea, 

și nu mai contează motivele, în primul rând căci speram astfel să putem circula liber, ..

nu mai contează căci e fapt consumat, 

încă o lecție importantă învățată,

și a fost ultimul vaccin, asta știu sigur.

Ce mă întreb eu acum uneori, mai ales în ultimile săptămâni de când mi s-a spus despre boala autoimună,

dacă putea fi declanșată de vaccin.

Putea, spun din start

mai ales că eu am fost bine, perfect sănătoasă fizic,

apoi în 2023 au apărut dintr-o dată simptome după simptome. 

Da, știu, și nu exclud alte motive, dar pe care deseori în viață le avem, din păcate, 

motive emoționale, stres. Or eu una le-am tot avut din plin în ultimii 10 ani.

Așa că, să fie o coincidență că totul mi se intâmplă anume ulterior vaccinării? 

Deaceea am o mare curiozitate,

deși tare sper să fiți cu toții bine, cei vaccinați, 

mai e cineva care a avut schimbări radicale, bruște, sau după o perioadă, 

ce țin de sănătate, în urma vaccinării?

Puteți să îmi scrieți în privat, dacă nu în comentariu.

Mulțumesc.

Gânduri bune.”, a scris Cristina pe contul ei de Facebook.
 
Mulți dintre urmăritorii moldovencei au precizat în comentarii că s-au confruntat cu o situație similară datorită vaccinului. Iatâ câteva dintre reacții:
 
„Iti doresc din inimă însănătoșire și multa sănătate Cristina Rodica Sibova
Eu și familia mea nu ne-am vaccinat ai tu știi ca noi am discutat despre asta public și motivele mele.
Dar am prieteni ,vecini care sau vaccinat și ei au recunoscut ca a 3 doza provocat cancerul. Din păcate unul deja nu mai este. Fff sănătos, bărbat, atlet și a plecat la vârstă de 46 ani. Vecinul are cancer la picior, dar urmează tratament deja de un an.
Și mai stiu cazuri care vaccin au provocat boli + la unii au slăbit imunitatea ff tare.”, a scris o femeie în comentarii.
 
 *
 
„Draga mea, si eu am facut 3 vaccinuri, tot din aceleasi motive ca si tine, si ceea ce am observat, este ca inainte de vaccin, aveam o perioada de multi ani in care nu am racit, ei dupa vaccin, am avut niste raceli groaznice.
Oricum, nu m-as mai vaccina niciodata”, a scris o altă femeie.
 
*

„Daaaaaa, anul trecut am fost mai mult racita decit sanatoasa, am luat de 8 ori antibiotic la prescriptia medicului pentru ca imunitatea mea e la pamint si orice nu administram fara antibiotic era 0. Eu care nu am fost niciodata bolnavicioasa si antibiotic luasem cred ca doar in copilarie daca si atunci im luasem nici nu stiu! Tot anul trecut am aflat ca sunt alergica la polen si mesteacan, asta a fost surpriza vietii eu care am locuit linga padure, eu care niciodata nu am fost alergica la nimic! Asta ma intreb si eu de ce anume dupa vaccin toate astea?! Apropo, tot dupa vaccin att eu cit si sotul am aflat ca trebuie sa purtam ochelari desi cu un an inainte facusem test de vedere pentru permisul de conducere German si totul era perfect! Am o singura doza de vaccin si sunt convinda ca am facut cea mai mare greseala a vietii !
Apropo, am salon de frumusete in Germania si dupa cum va dati bine seama zilnic discut cu multe femei - deci 80-90% din cele ce s-au vaccinat au aceleasi probleme, si predominant este caderea parului si imunitatea scazuta! De caderea parului nici nu mai spun - am avut luni la rind cind plingeam la baie cu parul in pumn ce cadea de la sine, eu care niciodata nici macar cind am fost insarcinata sau cind am alaptat, nu am avut aceasta problema, acum insa, nu ii mai gasesc solutionare! Si asta aud de fiecare daca de la cele ce au facut vaccin ca si mine! Prea multe coincidente!
Apropo de persoanele ce au decedat subit si nici acum nu stim de ce, nici nu mai spun... Despre problemele de inima si plamini pecare le-au capatat mii sau zeci de mii de persoane nu se vb nicaieri si multe altele! Uitati-va pe YouTube sa vedeti cite cazuri de judecata sunt, citi oameni sunt in scaun cu rotile dupa, cel putin in Germania sunt cazuri concrete si nimeni nu vb despre ele, doar ca a fost asa, o minoritate, probabil, ce a avut reactii adverse !”, a scris altcineva la postarea Cristinei.
 
Mai multe comentarii asemănătoare:
 
„Da și eu sint acasă în spital cu 3 doze făcute la Italia și acum de 3 ori am intrat in spital cu pneumonie și imunitate slabă. Ei au făcut că noi sa murim mai repede. Iata de ce ne au vaccinat, draga mea.”
 
*

„Da, cunosc situatia, mama dupa vaccinare cu scleroderma, boala autoimună.”
 
*
 
„Așa este, în cercul meu, cei care s-au vaccinat, muuulte schimbări și nu spre bine din păcate.....”
 
*
 
„Draga mea, si eu am facut 3 vaccinuri, tot din aceleasi motive ca si tine, si ceea ce am observat, este ca inainte de vaccin, aveam o perioada de multi ani in care nu am racit, ei dupa vaccin, am avut niste raceli groaznice.
Oricum, nu m-as mai vaccina niciodata.
 
Postarea originală: