ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Victor Ciutacu dă de pământ cu Cristian Ghinea, unul dintre liderii USR, apropiat al lui Dan Barna, după ce România TV a dezvăluit că acesta încasează 5000 de euro din banii veniți de la buget.

„Golanu’ ala de Ghinea se da balena in galeata cu apa ca el a anuntat public ca s-a angajat la USR. De unde ia 5.000 euro/luna din banii de subventie de la bugetul de stat. Bai, derbedeule, problema ta e ca pe piata libera nu te angajeaza nimeni; nu pe banii astia, nici pe salariul mediu pe economie.
 
Asa ca ti-ai luat slujba de bugetar cu factura in singurul loc unde nu esti intrebat ce stii sa faci. Astia-s oamenii noi in politica, daca n-au sinecuri sau ONG-uri care sa suga de la stat si/sau de la Soros, mor de foame. Apropo, cate slujbe a mai avut Vladut Magicianul de cand a fost ejectat din Ministerul Sanatatii? Nici una, dar traieste bine, face copii, iubeste, pune directori de spitale in Bucuresti…, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.