ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul premier Victor Ponta comentează, într-o postare pe Facebook, situația din România, precizând că a ajuns la concluzia că ”sistemul securist” din țara noastră a ajuns din nou la „momentul 2012” apelând la ajutor din străinătate autunci când constată că Parlamentul, Guvernul și poporul sunt împotriva sa. 

Ponta consideră că metodele folosite acum seamănă foarte mult cu cele folosite în anul 2012 și se întreabă dacă Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu au învățat din slăbiciunile lui Crin Antonescu. De asemenea, Ponta promite că va publica o scrisoare primită în perioada aceea de la Hillary Clinton care ocupa funcția de sectretar de stat al SUA, relateaza b1.ro.

”SISTEMUL SECURIST din România a ajuns din nou la momentul 2012 - când are Parlamentul, Guvernul și, mai ales, majoritatea poporului român împotrivă face apel la sprijinul extern!!!

Doamna Ioana Ene Dogioiu ( alături de Dan Tapalaga) sunt unanim considerați și acceptați ca "vocea oficială a Sistemului" - Ion Cristoiu îi numește "jurnaliștii cu epoleți" / alți jurnaliști și oamenii politici le spun "Gazeta de perete a SRI" sau "vocea scrisă a lui Coldea" - puțin important acum!

Azi Doamna Ene Dogioiu ( nici măcar nu este numele real ci doar un pseudonim) anunță trecerea la ultima faza a războiului cu poporul român - și sigur cu Guvernul și Parlamentul - solicitarea de intervenție externă pentru a salva SISTEMUL!

Cine își aduce aminte de istorie constată că apelul seamănă izbitor cu cel făcut de propagandiștii Partidului Comunist din Ungaria în 1956 către " Marele Frate" URSS care trebuia să trimită "forțe eliberatoare" împotriva "turbulenților" care vor să "schimbe orientarea politică a țării" - cu singura deosebire că acum în loc de URSS apelul este adresat către SUA ( de altfel atitudinea domnului Ambasador Hans Klemm este surprinzător de asemănătoare celei a Ambasadorului URSS la Budapesta în 1956)!

Ca să nu credem însă că este doar istorie mi-am amintit de anul 2012 în România! Și atunci "propagandiștii Sistemului" aveau același apel către forțele "eliberatoare" / atunci oficial trebuia salvat Traian Băsescu - acum trebuie salvat Klaus Iohanis/ de fapt și în 2012 și în 2017 trebuie salvat SISTEMUL!

O să caut și voi publica în câteva ore scrisoarea pe care am primit-o atunci de la Doamna Hillary Rodham Clinton - Secretarul de Stat al SUA / deoarece nici Doamna Clinton nici eu nu mai avem o poziție publică în stat consider că acea scrisoare este pur și simplu un document istoric!", a scris Pobnta pe Facebook.
Metodele și situația seamănă izbitor cu anul 2012/ întrebarea este dacă Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu au învățat din greșelile și slăbiciunile omenești ale lui Crin Antonescu și ale mele?

Mai ales că acum la Washington va fi o Administrație care se pare că a învățat din greșelile făcute de Administrația Barack Obama!

Revin în scurt timp cu scrisoarea - pâna atunci însă aștept opiniile dvs!”, a conchis Ponta.