ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Victor Ponta nu a rămas indiferent la scandalul ce a izbucnit între Mihai Tudose și Liviu Dragnea și a spus că actualul premier ar putea salva PSD și Guvernarea, ceea ce predecesorul său, Sorin Grindeanu, nu a reușit.

„Eu tot spun de peste un an - Dragnea doar folosește PSD pentru interesele lui - nu îl interesează nimic altceva! După el potopul! Dacă Mihai Tudose are curaj acum poate salva PSD și Guvernarea! Ce nu a reușit ( din păcate) Sorin Grindeanu!

Să sperăm că înțelege si el ceea ce toți știm - cât timp e Dragnea acolo nu vom avea nici guvernare bună nici viitor pentru PSD și pentru România!", a scris Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.
 
Premierul Mihai Tudose a declarat luni seară, la Antena 3, că va remania, săptămâna aceasta, mai mulți miniștri, în special pe cei cu probleme penale. Premierul a recunoscut că a luat în calcul să-și dea demisia. Cât despre relația cu Liviu Dragnea, Tudose a spus:„nu suntem într-un moment fericit”.