ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Victor Ponta se înscrie în alt partid. Anunțul a fost făcut pe pagina sa de Facebook. Fostul premier a anunțat că activează ca independent și că se va înscrie în alt partid, din septembrie.


Fostul premier a răspuns unui comentariu în care a fost întrebat dacă are de gând să-și facă un nou partid.

„Nu am fost niciodată în alt partid cu excepția PSD/după 15 ani de activitate am fost exclus pentru că l-am apărat pe Sorin Grindeanu (care era în PSD din 1996) împotriva lui Liviu Dragnea (care a venit de la PD) !!! Acum sunt independent dar cu siguranță din septembrie voi face politică într-un partid nou (sub nicio formă în vreunul din cele aflate acum în Parlament)!”, a scris Victor Ponta.

Fostul premier l-a ajutat pe fostul copreședinte ALDE Daniel Constantin să-și înființeze partidul Pro România, motiv pentru care unele voci dădeau ca sigură intrarea sa în noua formațiune politică.