ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Victor Ponta se înscrie în alt partid. Anunțul a fost făcut pe pagina sa de Facebook. Fostul premier a anunțat că activează ca independent și că se va înscrie în alt partid, din septembrie.


Fostul premier a răspuns unui comentariu în care a fost întrebat dacă are de gând să-și facă un nou partid.

„Nu am fost niciodată în alt partid cu excepția PSD/după 15 ani de activitate am fost exclus pentru că l-am apărat pe Sorin Grindeanu (care era în PSD din 1996) împotriva lui Liviu Dragnea (care a venit de la PD) !!! Acum sunt independent dar cu siguranță din septembrie voi face politică într-un partid nou (sub nicio formă în vreunul din cele aflate acum în Parlament)!”, a scris Victor Ponta.

Fostul premier l-a ajutat pe fostul copreședinte ALDE Daniel Constantin să-și înființeze partidul Pro România, motiv pentru care unele voci dădeau ca sigură intrarea sa în noua formațiune politică.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews