ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul premier Victor Ponta amintește că  președintele Klaus Iohannis trebuie să restituie o suma de 640.000 de euro "încasată ilegal" de pe urma casei din Sibiu, despre care judecătorii au decis că a fost obținută prin falsuri. 

Mai ales că este vorba de o decizie judecătorească, iar  Iohannis spunea vineri noaptea, referindu-se la cazul Antenelor, că deciziile judecătorești trebuie respectate.
 
Ironic, Ponta, se întreabă, într-o postare pe Facebook, unde vor merge mai întâi inspectorii ANAF, luni dimineață: la sediul Antenei 3 sau la locatarul de la Cotroceni?

"O întrebare simplă - Dvs ce credeți, la cine va merge luni dimineața la prima oră ANAF - la Antena 3 sau la Dl Klaus Iohannis? ' ste evident - și am spus acest lucru de nenumărate ori - că o decizie judecătorească trebuie aplicată.'  - declarația KLAUS IOHANNIS , 19.02.2016, Bruxelles. Dl Iohannis se referă (ca de obicei) doar la noi, la iobagi, sau se aplică și la Domnia Sa - Moșierul? Păi e simplu de aflat - luni , 22.02.2016 , ora 9.00 AM, Dl Iohannis să permită ANAF executarea deciziei definitive și executorie a Curții de Apel Brașov (dată încă din luna Noiembrie 2015 ), să evacueze în maxim 5 zile casa obținută prin fraudă și fals, și să restituie suma de 640.000 EURO încasată ilegal (inclusiv chiria pe 2016)! ( Și să spună "Danke" că justiția nu s-a sesizat încă  să îi ia și casa din Miami sau pe aceea din Wurtzburg / ce blestem pe țara asta că după Băsescu care încă ține casa obținută ilegal în Mihăileanu să vina Iohannis care își ține casa obținută la fel de ilegal în Sibiu)!",a scris Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.
 
Fostul premier a dat share unui articol RISEProject intitulat ”Președintele Iohannis încă face bani din casa care nu îi mai aparține”.