ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul premier Victor Ponta susține că România, alături de Germania, Franța și Italia a intrat într-un război. România e păcălită de marii lideri mondiali, spune Ponta intr-o postare pe Facebook, pentru ca țara noastră să cumpere armament de miliarde de lei. Războiul despre care vorbește fostul prim-ministru este însă cel cu marii jucători din IT: Facebook, Apple, Google și Amazon.

„Norocul meu că citesc Deutsche Welle ca să aflu lucruri extrem de importante despre România și viitorul nostru ( la noi toate știrile sunt despre Kovesi și Dragnea) - fără să știe nimeni că țara noastră a intrat în război !  Nu este vorba despre un război cu Rusia ( eu deja îl bănuiesc pe Putin că este înțeles cu Trump, Macron și Merkel - așa îi păcălesc pe Iohannis și pe Dragnea să dea cât mai repede și cât mai bucuroși 10 miliarde de dolari pe rachete, avioane, corvete, tancuri și alte asemenea lucruri utile?).

România s-a alăturat Germaniei, Franței și Italiei în războiul contra Facebook, Apple, Google și Amazon - scopul declarat oficial este ca aceștia să plătească taxe cât mai mari în Europa - în realitate marile economii europene sunt deranjate de concurența giganților americani în acest domeniu la care nu fac față.

Sunt convins că nimeni din țara noastră nu știe că am semnat acel document pe care îl găsiți în articolul de mai jos - nici măcar Premierul Mihai Tudose / nu aveam nicio obligație și nu o să avem altceva decât dezavantaje!

Dacă înțeleg interesul marilor țări din Vestul Europei în același timp cred că România face o mare prostie și ratează o mare oportunitate!”, a scris Ponta pe pagina sa de Facebook.