ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Victoria Lee, o luptătoare MMA, a murit la vârsta de 18 ani, luna trecută, a confirmat familia ei, fără să precizeze cauza decesului, informează Daily Mail.

Lee era una dintre cele mai promițătoare artiste de arte marțiale mixte din lume și își câștigase porecla "Prodigioasa".
 


Nativa din Hawaii provenea dintr-o familie cu tradiție în MMA, sora ei, Angela, deținând titlul mondial la categoria atomică din ONE Championship, în timp ce fratele lor, Christian, este campionul ONE la categoria ușoară.

Sora lui Lee a confirmat decesul acesteia la 26 decembrie într-o postare pe Instagram. 
 
Lee's sister, Angela, posted a photo of Victoria to Instagram, sharing an emotional statement

„S-a dus prea devreme, iar familia noastră a fost complet devastată de atunci. 

'Ne este dor de ea ... [m]ai mult decât orice pe lumea asta. Familia noastră nu va mai fi niciodată la fel'. Viața nu va mai fi niciodată la fel. Victoria a fost cel mai frumos suflet care a trăit vreodată. A fost cea mai bună surioară din lume. Cea mai bună fiică, cea mai bună nepoată și cea mai bună nașă / mătușă pentru Ava și Alia.

'Ne este atât de dor de tine, surioară. Mai mult decât ți-ai putea da seama vreodată. Suntem cu toții distruși. Pentru că o bucată din tine a fost în fiecare dintre noi și când ai plecat, acele bucăți au fost smulse din noi. Nu vom mai fi niciodată la fel.”
 
În ultima sa postare pe Instagram, care a fost distribuită cu opt zile înainte de a muri, Lee zâmbea alături de fratele ei mai mic, care câștigase un meci de kickbox, potrivit The Blaze.

"Super mândră de frățiorul meu mai mic pentru că a câștigat titlul mondial de Toughman Pankration (guillotine de sus în runda a 2-a) și de coechipierul meu Elias pentru o victorie impresionantă la kickboxing!!! (TKO în runda a 2-a)", a scris Lee pe Instagram.

Victoria Lee s-a născut în Waipahu, Hawaii. Tatăl ei, Ken, s-a născut în Singapore, iar mama ei, Jewelz, este coreeano-canadiană. Sora ei, Angela, și fratele ei, Christian Lee, sunt ambii campioni mondiali ONE.

Victoria Lee a câștigat două medalii de aur consecutive la Campionatul Mondial de Pankration Junior din Hawaii în 2019 și 2020.
 
Ea a fost, de asemenea, campioană la lupte în statul Hawaii și campioană mondială de juniori a Federației Internaționale de Arte Marțiale Mixte (IMMAF).

La vârsta de 16 ani, Lee a semnat un contract pentru a lupta în divizia Atomweight a ONE Championship.
 
La vârsta de 17 ani, Lee și-a făcut debutul în luptele profesioniste la ONE Championship 129: Fists Of Fury.

Lee - care a avut un record neînvins de 3-0 - urma să lupte în cel de-al patrulea meci de MMA al său pe 13 ianuarie, la evenimentul ONE on Prime Video 6 din Bangkok, Thailanda.
 
Lee was tipped to join her siblings as a world champion, Angela (pictured), who holds the ONE Championship atomweight world title and brother, Christian, the ONE lightweight champion