ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dacian Cioloș este noul președinte al USR PLUS, după ce l-a învins pe Barna în al doilea tur de scrutin intern. Cioloș a obținut 50,9% din voturi, în timp ce, Dan Barna, la limită, a obținut 49,1%, transmite Mediafax.

Cioloș și-a exprimat, odată cu rezultatele voturilor, și dorința de a candida la prezidențiale în 2024:

„Trebuie să întărim și să creștem partidul. Trebuie să ne propunem câștigarea alegerilor prezidențiale în 2024, dar și a alegerilor locale și parlamentare pentru a pune în practică ideile reformatoare”. 

„Nu îmi doresc să intru în guvern, vom vedea cine va intra în guvern dacă vom reveni. Echipa rămâne unită, vom lucra împreună”, a declarat Cioloș, potrivit G4Media

Recent, în scandalul moțiunii de cenzură, ActiveNews publica opinia lui Aurelian Pavelescu, președintele PNȚCDC, care a susținut astfel: „Cioloș vrea să devină Președinte USR și candidat la Președinția României în 2024”.
 
„Demiterea lui Stelian Ion(...) este doar o chestiune de suprafață. Cauzele sunt mai profunde. Este vorba despre Dacian Cioloș și filiera franceză, care doresc să fure startul alegerilor prezidențiale din 2024! Și cum ar putea s-o facă, dacă nu cu șah la Iohannis, grăbirea scoaterii din jocul de putere, cu gruparea lui cu tot?”

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews