ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un profesor de liceu din California atârnă cu mândrie un steag Antifa pe peretele clasei sale și își încurajează elevii să participe la proteste de extremă-stânga pentru credite suplimentare, în încercarea de a-i "transforma în revoluționari", potrivit unui raport prezentat de NY Post.

Gabriel Gipe, care predă cursuri avansate de guvernare la Liceul Inderkum din Sacramento, a recunoscut că își impune ideologiile politice asupra elevilor în imagini surprinse de grupul activist conservator Project Veritas.

"Am un steag Antifa pe peretele [clasei] și un elev s-a plâns de asta - a spus că l-a făcut să se simtă inconfortabil. Ei bine, acest lucru [steagul Antifa] este menit să-i facă pe fasciști să se simtă inconfortabil, așa că, dacă te simți inconfortabil, nu prea știu ce să-ți spun. Poate că nu ar trebui să te aliniezi la valorile la care acest [steag Antifa] este antitetic", i-a spus Gipe unui intervievator din cadrul grupului în aparenta înregistrare cu camera ascunsă.

"Am 180 de zile la dispoziție pentru a-i transforma [pe elevi] în revoluționari", a spus el - adăugând că modalitatea de a combate apatia adolescenților este "Să-i sperii de moarte".

Pentru o temă extra-credit, el i-a îndemnat pe studenți să se prezinte la proteste, inclusiv la mitinguri de dreapta, pentru a crea o opoziție, a spus el.

"Am postat un calendar în fiecare săptămână... Am avut studenți care au participat la proteste, evenimente comunitare, tot felul de lucruri... Când merg, fac fotografii, scriu o reflecție - acesta este creditul lor suplimentar", a spus Gipe, adăugând că el și soția sa sunt organizatori politici de stânga.

În fiecare an, el își întreabă elevii despre ideologiile lor politice - și a spus că convingerile adolescenților se îndreaptă din ce în ce mai mult spre extrema stângă.

"Deci, ei fac un test de ideologie și eu pun [rezultatele] pe peretele [clasei]. În fiecare an, ei devin din ce în ce mai la stânga... Eu zic: "Aceste ideologii sunt considerate extreme, nu-i așa? Vremurile extreme generează ideologii extreme'. Nu-i așa? Există un motiv pentru care Generația Z, acești copii, devin din ce în ce mai de stânga", a spus Gipe.

Gipe are, de asemenea, un poster al liderului comunist chinez Mao Zedong în clasa sa și predă despre "Revoluția culturală" comunistă chineză din anii 1960, menționând că aceasta "a eșuat în cele din urmă".

"Marele salt înainte" al lui Mao a dus la până la 55 de milioane de morți și a creat cea mai mare foamete din istoria omenirii.

Gipe, care a fost filmat ulterior purtând un tricou cu un simbol comunist în fața casei sale, are alte câteva postere cu alte figuri și simboluri istorice atârnate în clasa sa.

Project Veritas îl citează, de asemenea, pe Gipe în timpul unei conversații despre "a lua armele" - deși nu este clar dacă vorbește despre mișcările politice istorice în general sau despre Antifa din zilele noastre.

"Adică, de ce nu se ridică oamenii înarmați? Adică de ce nu putem, știi tu - să luăm armele împotriva statului? Avem exemple istorice în care acest lucru s-a întâmplat, iar ei au fost zdrobiți și au devenit martiri pentru o cauză și este ca și cum - bine, ei bine, merge încet pentru că este nevoie de o cantitate masivă de organizare", a spus Gipe.
 
 
 
(steagul ANTIFA afișat pe peretele clasei)