ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Campania de strângere de fonduri pentru deschiderea noului Centru „Sfânta Elena” din București, dedicat consilierii femeilor aflate în criză de sarcină, a demarat promițător, reușindu-se din prima săptămână adunarea a circa 33% din suma estimată. Toate acestea sunt însă roadele entuziasmului inițial, fiind însă nevoie de un sprijin constant pentru înfăptuirea ambițiosului proiect. Organizatorii le mulțumesc celor care au făcut deja o donație, recompensându-i printr-un șir de surprize. Aceasta, pe lângă realizările cu care se laudă că au progresat până acum. Toți cei interesați să-și arate solidaritatea față de femeile în criză de sarcină și de copiii acestora au la dispoziție 5 modalități prin care pot să o facă.

„Campania „Redăm speranța pentru amândoi” pentru deschiderea noului centru de consiliere în criza de sarcină Sfânta Elena din București FUNCȚIONEAZĂ!

În primele șapte zile s-au strâns 32.794 lei, adică 32,79% din suma necesară funcționării până la 31 octombrie 2020.

Suntem foarte emoționați și vă mulțumim din suflet pentru sprijin! Dragostea și solidaritatea dumneavoastră redau speranța pentru femeile în criză de sarcină și pentru copiii lor!

Să știți că nu am stat șapte zile cu ochi pe donații, ci am realizat activitățile propuse pentru prima jumătate a lunii iunie: am închiriat spațiul Centrului, am finalizat procedurile legale obligatorii în asistență socială și am ajuns aproape de finalizarea procedurii de selectare a asistentului social – vi-l vom prezenta în curând! Marți vom avea ședință cu arhitecta care face voluntar planul amenajării interioare, iar de miercuri începem lucrările de amenajare a sediului.

Nu în ultimul rând, am primit o sugestie și pregătim un șir de surprize pentru donatori!

Dacă aveți idei care ne pot sprijini, vă rugăm să ni le comunicați la contact@centrulsfantaelena.ro.

Dacă doriți să sprijiniți financiar deschiderea Centrului Sf. Elena, iată 5 modalități:

1. Setați o donație lunară recurentă de 10 RON/3€/3$ în conturile de mai jos:

Asociația pentru sprijinirea femeii însărcinate și a familiei
 
Cod fiscal: 36913780
 
Conturi:
 
RO79RNCB0082153361040001 LEI
 
RO52RNCB0082153361040002 EURO
 
RO25RNCB0082153361040003 USD

2. Donați ziua de naștere pentru deschiderea noului centru prin platforma Galantom;

3. Redirecționați 3,5% din impozitul pe venit datorat statului către Asociația pentru sprijinirea femeii însărcinate și a familiei, prin completarea formularului 230 până la 30 iunie 2020. Formularul este disponibil aici

4. Donați cu cardul prin aplicați Mobilpay, dând click pe acest link;

5. Donați prin Paypal folosind acest link”, a scris luni pe Instagram președinta Asociației pentru sprijinirea Femeii însărcinate și a Familiei, Alexandra Nadane.