ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Demonstranții s-au ciocnit sâmbătă în fața unui spa din Koreatown după ce o femeie transsexuală s-a dezbrăcat aparent într-o zonă rezervată femeilor, transmite NBC News.

Câțiva protestatari păreau să fie depășiți numeric de cei care susțin drepturile transsexualilor. După-amiază, poliția a declarat adunarea drept o reuniune ilegală, conform ofițerului Frank Lopez de la Departamentul de Poliție din Los Angeles.

Ofițerii s-au împrăștiat la fața locului, iar un elicopter al poliției din Los Angeles a survolat zona, în timp ce demonstranții strigau unii la alții și, în câteva cazuri, au făcut schimb de lovituri, potrivit înregistrărilor video de la fața locului de pe rețelele de socializare.

Protestul a fost provocat de un incident filmat și distribuit pe rețelele de socializare, în care o femeie se plângea angajaților de la Wi Spa USA de un client transsexual care s-a dezbrăcat, afișându-și astfel părțile intime  într-o zonă în care femeile se dezbrăcau. Incidentul a avut loc în urmă cu aproximativ o săptămână. Lucrătorii i-au luat apărarea femeii trans și au spus că, din punct de vedere legal, nu o pot discrimina.