ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Trei luni. Atât i-au trebuit ministrului Muncii, Violeta Alexandru, să-și dea seama că instituția nu are nevoie de liftieră. Așa că, în urmă cu două zile a anunțat că a dat-o afară. Violeta Alexandru a susținut că nu va mai folosi liftul de la minister și va merge pe scări, pentru că, spune ea, „dacă am nevoie de lift, apăs singură pe buton”. Violeta Alexandru a prezentat decizia sa drept o mare schimbare, față de foștii miniștri ai Muncii.

„Tradiția” conform căreia când Ministrul Muncii pleca din cabinetul său și până parcurgea, în 30 de secunde, distanța până la lift, secretariatul suna și transmitea liftierei să aducă liftul la etajul 2 (la cabinetul Ministrului) și să deschidă larg ușa ca să nu facă demnitarul vreun efort, se oprește la 2019.
Urc și cobor pe scări. Dacă am nevoie de lift, apăs singură pe buton”, a anunțat Violeta Alexandru.
 
Potrivit consilierului Olguței Vasilescu, Cristian Vasilcoiu, liftiera nu fusese angajată de PSD,  așa cum sugera Alexandru, ci a fost adusă de Dragoș Pîslaru, ministrul Muncii din Guvernul Cioloș.
 
Zeci de internauți au comentat postarea, mulți dintre ei indignați de faptul că ministrul Muncii „distrage” atenția de la problemele reale gestionate de minister, comunicând măsuri privind lucruri de minoră importanță.