ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Viorel Cataramă, fost vicepreședinte PNL și actual președinte al Partidului Dreapta Liberală, anunță duminică, pe Facebook, că oferă o recompensă de 100.000 de euro pentru găsirea și eliberarea Luizei și Alexandrei, scrie știripesurse.ro. Cataramă explică din nou că nu crede în varianta vânturată încă din primele zile de anchetatori conform căreia cele două fete care au fost răpite de Gheorghe Dincă au fost ucise.

„Încă de la izbucnirea scandalului Caracal, am anunțat că nu pot accepta varianta crimei, așa cum a fost prezentată de autorități.
Nici până azi, nu s-au prezentat dovezi, dincolo de orice îndoială, că cele doua fete au fost ucise.
 
Instituțiile statului anchetează și investighează cu precădere varianta crimei, fără a ține cont de opinia publică, din ce în ce mai convinsă ca suntem în fața unui caz de trafic de persoane.
 
De aceea, anunț pe această cale că ofer o recompensă de 100.000 Euro persoanei care va da informații de natură să conducă la găsirea și eliberarea Luizei sau Alexandrei”,  a scris Cataramă pe Facebook.
 
Teza răpirii celor două fete a fost susținută într-o postare pe Facebook și de soția lui Cataramă, chirurgul estetician Adina Alberts, la scurt timp de la tragedia din Caracal. Aceasta consideră  că Alexandra și Luiza sunt în viață și, cel mai probabil, au fost scoase din țară la produs, pentru că „valorează greutatea în diamante”. 

Alexandra Măceșanu (15 ani) și Luiza Melencu (18 ani) au dispărut după ce au fost luate la ocazie de Gheorghe Dincă. Acesta a mărturisit că le-a omorât pe cele două copile, apoi le-a ars trupurile în butoiul din curte.