ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Liderul PSD, Viorica Dăncilă, a declarat, duminică seară, după anunțarea rezultatelor exit-poll-urilor că votul dat de români o onorează, dar o și responsabilizează. Candidatul social-democrat le cere celor care au votat cu altcineva să o susțină în turul al doilea.

„Acest vot ne onorează, dar ne și responsabilizează. Vreau să mulțumesc primarilor care au pus mult suflet. Conform exit-pollului suntem în turul doi. Mulțumesc tuturor celor care au votat cu inima, am arătat că suntem alături de români. Celor care au avut o altă alternativă, sper să vină alături de noi și împreună să câștigăm alegerile. Votul arată încrederea arată și ne ajută să ne continuăm campania electorală în care vom veni cu ceea ce am făcut. Așa este democrația, fiecare partid politic trebuie să-și spună punctul de vedere. Lupta noastră este pentru România. Sperăm că votul dat astăzi se va multiplica în turul II.”

Întrebată dacă a plâns astăzi, fostul premier a mărturisit: „Nu am plâns. Poate bărbații au plâns. Și bărbații plâng câteodată”,

„Sunt sigură că procesele verbale care vor sosi vor valida scorul. Sunt mulțumită că a fost o implicare foarte mare a colegilor din teritoriu, suntem în turul II cu toate criticile și toată campania anti-PSD și anti-Viorica Dăncilă”, a mai spus Dăncilă.