ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele PSD, Viorica Dăncilă, a susținut o declarație de presă la sediul PSD în care a răspuns atacurilor lui Klaus Iohannis.


„Am văzut că domnul Iohannis a prins glas. Am văzut singura conferință de presă din mandatul de președinte. Un moment de o aroganță monstruoasă și un dispreț total pentru democrație și pentru români. Am văzut un președinte de țară care ne spune că singura lui realizare a fost că a dat jos un guvern legitim, ales prin vot. Aceasta este performanța lui Iohannis. Vedem cum acest președinte încearcă să negocieze cu noi toți definiția democrației”, a spus Dăncilă.

„Domnule Iohannis, cred că trăiți în altă lume. Cred că domnul Iohannis se vede stăpân într-o lume în care există doar PNL, deasupra celorlalți candidați, deasupra principiilor democrației și deasupra Constituției și se teme de o confruntare directă cu mine. E o dilemă. Sper să o lămurească domnul președinte curând. Realitatea este că o astfel de dezbatere ar demonta imediat propaganda și toate atacurile mizerabile din ultimii ani la adresa mea și a PSD. Probabil de aici acest refuz pe care s-a tot chinuit să-l explice în mod ridicol și cu non-argumente până în acest moment. Eu sunt un om răbdător. Încă îl aștept pe domul Iohannis să găsească înțelepciunea, tăria și curajul de a accepta invitația mea la dezbaterea pe care românii o cer și o merită”, a adăugat Dăncilă, care a remarcat că „după guvernul său, comisarul său și parlamentul său, Iohannis vrea și dezbaterea sa. Eventual la sediul PNL, cu membrii de partid”.