ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Eduard Novak a rămas fără permisul de conducere. Ministrul Sportului a fost prins cu 150 km/h pe centura Brașovului, în luna iunie, transmite Antena 3, potrivit ȘtiriPeSurse.

Acest lucru vine ca urmare a faptului că în luna iunie a anului 2022, că gonea cu 148 km/h pe centura ocolitoare a Brașovului, în mașina BMW a Ministerului. 
 
Polițiștii i-au cerut să opresască, i-au reținut carnetul și i-au dat o amendă usturătoare, dar ministrul a contestat procesul verbal. Însă pe 19 ianuarie 2023, Judecătoria Brașov a respins acțiunea reclamantului Novak Carol Eduard, prin care acesta solicita anularea unui proces verbal de contravenție întocmit de IPJ Brașov pe data de 3 iunie 2022.

Novak a fost în cele din urmă sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 1.305 lei și reținerea permisului de conducere pentru 90 de zile, după ce a fost surprins circulând cu viteza de 148 km/h pe VO1K dinspre DN1 – Dârste către intersecția DN11 (Brașov – Târgu Secuiesc – Onești), pe un sector de drum unde limita maximă era de 90 km/h.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews