ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ieșirea publică a actorului Vladimir Găitan, de zilele trecute, când a criticat protestele Rezist ale actorilor și incidentul în care a fost implicat Tudor Chirilă, se lasă cu amenințări. Actorul a declarat că, în urma afirmațiilor sale, fiica sa, de asemenea actriță, ar fi fost agresată în mediul online de către protestatarii Rezist. De asemenea, spune Vladimir Găitan, familia sa ar fi fost amenințată că trebuie să ardă pe rug.

Vladimir Găitan a declarat că fiica sa ar fi fost agresată în mediul online și că, de altfel, toata familia lui ar fi fost amenințată că trebuie să ardă pe rug, după ce acesta l-a criticat pe Tudor Chirilă, potrivit dcnews.ro.

„Fiica mea a fost agresată prin Facebook. De altfel trag un semnal de alarmă pentru că mai nou, familia mea este amenințată de un domn că trebuie să ardem pe rug. Dacă am ajuns la chestia asta pentru o remarcă de a mea foarte adecvată și la obiect, legată de regulamentul Teatrului de Comedie... în regulament scrie că actorii trebuie să fie cu o oră înainte, pe scenă, pentru repetiții. Faptul că în loc să îi văd pe scenă i-am văzut în fața teatrului, pe mine m-a deranjat treaba asta. Mai ales că nici nu știau pentru ce sunt acolo, unii dintre ei. Eu nu am nicio treabă cu Tudor Chirilă”, a declarat Vladimir Găitan, la România TV.

Totodată, actorul a vorbit despre colegul de breaslă Marius Vizante, care a postat pe pagina de Facebook un articol scris pentru site-ul andreipartos.ro și intitulat „Neisprăvitul” Vladimir Găitan are opinii despre alții, deși locul lui este pe scenă, nu la talk-show-uri politice. Un articol în care autoarea scrie, criticând atacul artistului la colegii de breaslă care protestează pe treptele teatrelor,  că „stă înfipt în perioada comunistă” și „trage cu dinții de țară încercând să o tragă înapoi în văgăună”.


„Domnul Marius Vizante, când a venit în Teatrul de Comedie l-am ajutat, i-am fost alături, l-am învățat meserie, iar când a venit într-o zi cu lacrimi în ochi și am aflat că are o problemă de sănătate în familie, am fost singurul actor care a sărit și am sărit să îl ajut. Și el, astăzi, mi-a băgat un cuțit în spate și s-a gândit să se războiască, cu un bărbat de 72 de ani. Am fost acuzat că sunt cu Antenele, cu România TV. Eu nu fac parte din PSD. Nu mă interesează politica. (...) Am făcut acum 20 de ani și mi-a ajuns, m-am lecuit. (...) De unde până unde să îmi ataci familia și să îmi spui că trebuie să ardem pe rug”, a mai precizat Vladimir Găitan.