ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În timp ce informația potrivit căreia șeful grupului Wagner, Evgheni Prigojin, ar fi fost ucis într-un accident de avion, președintele rus se afla la un concert, a transmis Sky News, potrivit Știripesurse.

Vladimir Putin participa la un eveniment cultural dedicat împlinirii a 80 de ani de la victoria trupelor sovietice în bătălia de la Kursk.

Unii comentatori au sugerat că el ar putea fi în spatele accidentului care a ucis 10 persoane - dar, bineînțeles, acest lucru nu are cum să fie confirmat, iar cauza este încă necunoscută. Alți specialiști consideră că posibilul atentat este opera serviciilor speciale occidentale care își propun întoarcerea trupelor Wagner împotriva lui Putin. O a treia teorie care circulă este că miliardarul Wagner nu se afla la bord și în felul acesta și-a asigurat retragerea din lumea publică.