ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


"Este vorba de cererea de plată nr 2”, spune Boloș, Ministrul Proiectelor Europene, care adaugă: „Așadar, în conturile României din Planul Național de Redresare și Reziliență în cursul anului 2022 trebuie să avem suma de 10 miliarde euro, ar trebui să avem această sumă după depunerea cererii de plată numărul 2 din cursul lunii octombrie”.

Boloș spune că țara noastră se află în faza în care Comisia Europeană ar putea să ceară clarificări sau să facă observații cu privire la cum au fost cheltuiți banii din prima tranșă.

Boloș le cere ministerelor să fie în stand-by: "Ministerele de linie vor rămâne în continuare în legătură cu noi, în calitate de reprezentant național, pentru a mai răspunde, dacă va fi cazul, la eventualele informații suplimentare pe care le poate solicita Comisia Europeană”.