ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Exista anumite momente in care ajungi sa te plictisesti de decorul casei tale si sa iti doresti ceva nou, care sa schimbe complet atmosfera. Daca alegi lucrurile tinand cont de anumite obiecte din casa, poti obtine la final o camera cu o total alta personalitate fata de cea dinainte. Sufrageria este locul in care alegi sa te relaxezi pe timpul zilei si in care probabil petreci cel mai mult timp, asa ca ai grija cum o decorezi in asa fel incat sa te simti relaxat si inspirat in fiecare zi.
 
Iata 3 obiecte decorative care vor schimba personalitatea sufrageriei tale:
 
  • Un lampadar modern

Daca iti place designul modern si nu iti doresti sa abordezi un alt stil in sufrageria ta, atunci axeaza-te pe obiecte decorative in acelasi ton, dar diferite fata de ce ai in momentul de fata. Un obiect decorativ care ar putea schimba atmosfera locului este un lampadar modern asezat cu stil in camera de zi. Acesta va oferi un aer de relaxare, iar lumina oferita poate induce sentimente de liniste si pace. Ce altceva ti-ai putea dori la tine acasa decat un coltisor confortabil in care sa te relaxezi savurand o cafea sau un ceai si citind o carte?
 
  • Terarium

Un alt obiect de decor care atrage atentia si ofera o alta personalitatea locului in care este asezat este terariumul. Orice planta sau terariu va insufleti sufrageria ta, asa ca nu ezita sa folosesti acest gen de decor pentru orice camera din locuinta ta. Daca iti doresti sa oferi si mai multa personalitate camerei, poti realiza chiar tu terariumul folosind obiecte si materiale achizitionate din comert. Nu este scump sa faci acest lucru si vei fi mai satisfacut atunci cand vei avea rezultatul final.
 
  • Diverse tablouri

Tablourile intotdeauna au fost un obiect de decor potrivit pentur orice incapere, mai ales atunci cand vine vorba despre o sufragerie. Daca ai un perete mare gol pe care nu ai pus inca nimic si iti doresti sa personalizezi putin locul, atunci sa pui mai multe tablouri este cea mai potrivita alegere pentru tine. Poti opta pentru tablouri de dimensiuni mici care sa aiba o anumita tematica sau pentru doua sau trei mai mari pe care sa le asezi uniform pe perete. Atunci cand alegi tablourile, orienteaza-te in functie de stilul pe care l-ai folosit atunci cand ai amenajat sufrageria.

Sunt o multime de obiecte de decor care pot schimba complet aspectul intregii locuinte, nu doar al sufrageriei tale. Pentru a oferi personalitate locului in care stai, nu ezita sa le folosesti oriunde simti ca este nevoie. Sufrageria este locul in care iti petreci cel mai mult timp ziua, mai ales in cazul in care ai invitati, asa ca ofera-i o personalitate si insufleteste-o asa cum stii mai bine in asa fel incat sa te reprezinte.