ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Lucrurile se leagă. Acum, că luni s-a anunțat că prima analiză intermediară a studiului clinic Phase3 oferă evidențe că un vaccin ar putea preveni eficient Covid-19, iată că deja miercuri s-a pomenit tot despre vaccin și în contextul unor alte amintiri despre viitor, expuse exclusiv de revista Billboard sub titlul ”Cum plănuiește Ticketmaster să-ți verifice statutul vaccinării pentru concerte”. Și evenimente sportive, idem.

Prima veste a venit luni dinspre gigantul farmaceutic Pfizer și BioNTech, dezvoltatorul de imunoterapie și vaccin bazat pe MARN, care după 10 luni și înrolând din iulie 43.538 de participanți identificați ca fiind neinfectați în prealabil, dintre care 38.955 au și fost deja vaccinați cu a doua și ultima doză din candidatul de piață BNT162b2, au semnalat o rată a eficacității vaccinului de peste 90%, la 7 zile de la administrarea celei de-a doua doze. Anunțul a mai specificat că se va continua colectarea de date adiționale prin perpetuarea înrolărilor în trial pentru o analiză finală plănuită când un total de 164 de cazuri confirmate de Covid-19 au fost acumulate.

Până aici, totul foarte frumos, iar și mai frumos că acțiunile companiei newyorkeze Pfizer au fost tranzacționate în creștere cu 9% odată anunțul lansat, atingând un nou vârf în ultimele 52 de săptămâni, anunț completat de proiecția conform căreia partenerele vor produce până la 50 de milioane de doze la nivel mondial deja în anul în curs, încă 1,3 miliarde anul viitor, dar revenirea cu picioarele pe pământ poate fi conferită de către cei care au luat îndeaproape și îndeajuns de mult la bani mărunți această vastă industrie, spre exemplu Eustace Mullins aplecând lupa și trăgând alarma într-o carte publicată în 1988 de Omnia Veritas inclusiv prin a cita medici cel puțin rezervați în privința vaccinării, ”Omor prin injecție – povestea conspirației medicale împotriva Americii”, carte cu dezvăluiri ale scamatoriilor…

Căci referirea e la o industrie farmaceutică profitând financiar nu doar de pe urma producerii vaccinurilor, ci și a afecțiunilor pe care acestea le cauzează, o întrebare de bun simț fiind de ce ar fi companiile de profil exonerate de orice răspundere, ceea ce s-a hotărât deja anul acesta în cazul firmelor lansate în cursa aducerii pe piață a vaccinului anti-Covid-19, dacă produsele lor n-ar fi cumva dăunătoare sănătății. Care a suferit indescriptibil în lungul și latul mapamondului în ultimul secol de pe urma vaccinării împotriva a diferiți ”bau-bau”, găina cu ouăle de aur mărind de astă dată miza, nu doar o injecție, ci mai multe pe baze regulate ca formă de condiționare a populației la dreptul de participare în societate, de așa-zise ”libertăți” în vasta închisoare în aer liber.

Astfel, la pagina 81, Mullins îl citează pe doctorul W.B. Clarke, din Indiana, și anume că ”practic nu se știa de cancer până când a început introducerea vaccinării obligatorii cu vaccinul vărsatului bovin. Am avut de-a face cu cel puțin 200 de cazuri de cancer, dar n-am întâlnit vreo asemenea situație la o persoană nevaccinată”. Iar Mullins a citat și dintr-o carte scrisă despre vaccinuri de doctorul J.M. Peebles din San Francisco: ”Practica vaccinării, forțată cu toate prilejurile în față de profesia medicală prin complicitate politică, făcând-o obligatorie de către stat, a devenit nu doar principala amenințare și cel mai mare pericol pentru sănătatea generațiilor în creștere, dar și o încoronare a ultrajului la adresa libertăților personale ale cetățenilor americani”.

Iar cam și despre asta este vorba în toată această cacofonie a ”narațiunii oficiale” din 2020, despre drepturi și libertăți civile, tot mai strâns încorsetate în apăsata Românie, un alt indiciu drept amintiri despre viitor parvenind tot printr-o știre de peste Ocean, dată publicității ieri, în sensul că firma de profil Ticketmaster a indicat că amatorii de sport și concerte ar putea avea nevoie la revenirea acestor evenimente cu spectatori în tribune de dovezi verificabile că au fost vaccinați sau rezultatul testului Covid-19 este ”negativ” în zilele dinaintea desfășurării cu public, drept condiție de acces în incintă, altfel, ”roșu”.

Implicit, Ticketmaster a dat de înțeles că meciurile cu public la fața locului vor reveni la un moment dat în cadru, însă nu oricum, ci după faza administrării de vaccinuri și numai în anumite condiții, a se citi verificarea statutului vaccinării sau rezultatul ”negativ” al ”testului” unui potențial spectator, verificări prin aplicații pe smartphone.

Și mai exact, respectiva tehnologie se va corela într-o mai vastă rețea tip păianjen cu aplicații tip ”pașapoarte digitale de sănătate” precum CLEAR Health Pass sau din partea IBM, Digital Health Pass. Deși în stadii preliminare, planul celor de la Ticketmaster vizează interconectarea propriei aplicații mobile de achiziționare a biletelor de intrare cu informațiile relevante în privința statutului vaccinării și a rezultatelor testelor din aplicațiile unor firme precum cele tocmai menționate. N-ar fi însă vorba strict doar despre repere precum vaccinul ori testul, ci și de ”alte metode de revizuire și aprobare, care vor putea fi apoi legate printr-un tichet digital, astfel încât fiecare persoană care pătrunde la un eveniment să poată fi verificată”, după cum a explicat pentru Billboard președintele Ticketmaster, Mark Yovich.

În plus, planul se bazează pe o tehnologie digitală care să asigure împiedicarea transferului sau vânzarea mai departe a biletului mobil, amatorii de meciuri sau concerte trebuind să dovedească fie că au fost vaccinați anti-Covid-19, fie că un ”test” efectuat înainte de eveniment într-un interval de una până la 3 zile a fost ”negativ”, respectivul interval urmând a fi stabilit de autoritatea medicală regională.  

Mai detaliat, odată un ”test” efectuat, potențialul spectator va autoriza laboratorul de testare să expedieze rezultatul companiei furnizoare de ”pașapoarte medicale”, care va oferi datele statutului persoanei celor de la firma de comercializare de bilete de acces la evenimente. Evident, ”roșu” pentru cei nevaccinați sau cu un rezultat ”pozitiv” la ”testare”.

Nu se uită nici amănuntul ”distanțării sociale”, controlate printr-un alt sistem tehnologic, care s-ar integra la rândul său în această întreagă rețea de date și informații legate de participarea spectatorilor din tribună la meciuri sau concerte, așadar date de natură birocratică gen vaccinare, ”testare”, dar și cu scopul de a controla masele, softul temporizat de facilitare a accesului în incintă permițând organizatorilor să identifice anumite ore specifice de acces în arenă, la intervale regulate, în vederea asigurării unui flux dorit de persoane în și din tribună, iar ca tacâmul să fie complet, inovațiile vizate se vor raporta și la detectarea tehnologică a eventualilor ”contacți”.

Bine ați venit la meci în era grijii ca și părintești a ”Fratelui cel mare”. Savurați, plăcerea e de partea zămislitorilor planurilor.