ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Zeci de mii de oameni au mărșăluit la Washington pe 23 ianuarie pentru a protesta împotriva ordinelor de vaccinare Covid obligatorie - unul dintre cele mai mari evenimente și proteste organizate în SUA împotriva acestor impuneri de la începutul pandemiei. Începând cu ora locală 12:30, mii de oameni au mărșăluit în jurul Monumentului Washington până la Lincoln Memorial, mulți dintre ei purtând pancarte care denunțau măsurile covidiene, pașapoartele de vaccinare și ordinele de vaccinare obligatorie, informează The Epoch Times. Participanții au criticat administrația Biden pentru impunerea ordinelor de vaccinare obligatorie și personaje ca cele dispuse pe un autobuz care a circulat în Washington, după cum puteți vedea mai jos:

În ultimele săptămâni, cazurile de infectare cu noul coronavirus din SUA au crescut vertiginos în zonele cu rate ridicate de vaccinare, punând din nou sub semnul întrebării eficacitatea vaccinării Covid, iar un studiu recent al Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) a sugerat că imunitatea naturală este superioară celei conferite de vaccinuri în cazul variantei Delta a SARS-CoV-2.

„Nu suntem câțiva, suntem 17.000 de medici! Aceasta însemană mai mulți decât NIH (Institutul National de Sănătate condus de Fauci), CDC și FDA (Administrația pentru Medicamente) la un loc!” - a spus de la tribuna dr. Richard Urso de la America's Frontline Doctors, cu referire la cei peste 17.000 de medici și oameni de știință din întreaga lume care au semnat o Declarație prin care au afirmat public că nu trebuie să li se administreze vaccinuri Covid unor copii sănătoși.

Extras Video tradus:

„Trăim un război. Un război pe care companiile farmecutice îl duc - de zeci de ani - împotriva noastră. Trebuie să fim conștienți că aceste companii au pus întotdeauna pe primul loc profitul lor financiar. Numai că de data aceasta au mers prea departe. Vorbim deja de o crimă împotriva umanității!” - a spus și dr. Pierre Kory de la Front Line COVID-19 Critical Care Alliance.

Extras Video tradus:

Dar aceste lucruri au fost explicate cel mai bine de somitățile medicale și juridice care au luat cuvântul la marele miting anti-obligativitatea vaccinării de la Washington, după cum se poate vedea și asculta mai jos (vom reveni cu extrase din discursurile participanților, traduse în română, în măsura posibilităților): 

Dr. Robert Malone la Washington - Marșul „Înfrângem Obligativitatea Vaccinării”, 23 ianuarie 2022. VIDEO:


 
Av. Robert F. Kennedy Jr. , directorul publicației Childrenshealthdefense.org, discurs INTEGRAL - Marșul „Înfrângem Obligativitatea Vaccinării”, 23 ianuarie 2022. VIDEO:


Discursul complet al Dr. Peter McCullough. VIDEO:
 
 
Robert F. Kennedy Jr: PUTEM OPRI MĂCELUL. PROTESTAȚI! REZISTAȚI! LUPTAȚI! Nou Imn al Libertății: Adevărul este de partea noastră. ALĂTURAȚI-VĂ MIȘCĂRII!



FILMAREA INTEGRALĂ A PROTESTULUI DE LA WASHINGTON, CU TOATE CUVÂNTĂRILE. VIDEO: