ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Washington Post i-a sfătuit duminică pe americani ca, în loc de o cină tradițională de sezon, care acum este inaccesibilă pentru un sfert dintre familii, să se orienteze spre consumul de insecte, scrie Summit News.

Într-un articol intitulat Furnici sărate. Greieri măcinați. De ce ar trebui să încercați insectele comestibile, Washington Post a afirmat: "Consumatorii pot găsi deja alimente precum furnici sărate pe Amazon și batoane proteice cu praf de greieri în magazinele elvețiene".
 


Articolul relatează despre o fetiță de șase ani din Pennsylvania, care ar fi fost aplaudată de spectatori pentru că a mâncat viermi prăjiți.

În articol se afirmă: "Nu e chiar atât de rău!", a exclamat ea. "Au un fel de gust de porumb!"

"Faptul că îi vedeți pe ceilalți cum se bucură de insecte poate ajuta, de asemenea, la eliminarea barierelor", se afirmă în articol.

În continuare, se mai spune că "înainte ca insectele să devină un fel de mâncare obișnuită, mai mulți clienți trebuie să fie convinși că creaturile cu șase picioare sunt, de fapt, mâncare.”