ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Revista Time l-a desemnat miercuri pe președintele ucrainean Volodymyr Zelensky drept "Persoana anului" 2022, afirmând că acesta i-a inspirat pe ucraineni și a fost apreciat la nivel mondial pentru curajul său de a se lupta cu Rusia, scrie dailymail.

„Refuzând să părăsească capitala Ucrainei, Kiev, la izbucnirea războiului, în timp ce ploua cu bombe rusești, fostul comediant și-a mobilizat compatrioții în emisiuni din capitală și a călătorit în întreaga sa națiune devastată de război”, a notat publicația în acordarea titlului anual.
 
 
Laudativele fariseilor neo-marxiști nu s-au oprit însă aici. 

Zelensky a fost, de asemenea, vestit pe scena mondială drept eroul britanic din timpul războiului Winston Churchill.

Elon Musk, directorul general al Tesla Inc, a fost numit „Persoana anului" de Time în 2021, an în care compania sa de automobile electrice a devenit cel mai valoros producător de automobile din lume. Time a început această tradiție în 1927.

De la invadarea Ucrainei de către Rusia, la 24 februarie, Zelensky a ținut discursuri zilnice urmărite nu doar de ucraineni, ci și de cetățeni și guverne din întreaga lume.

 Redactorul-șef al Time, Edward Felsenthal, a anunțat miercuri alegerea revistei în exclusivitate la TODAY.
 
Dulcegăriile cinematografice au fost coronița emisiunii:

„Fie că privim această poveste a Ucrainei cu un sentiment de speranță sau cu un sentiment de teamă, iar povestea nu este, desigur, încă complet scrisă .... Zelensky a galvanizat cu adevărat lumea într-un mod pe care nu l-am mai văzut de zeci de ani”, a spus Felsenthal.  

Zelensky a fost ales  în acest an dintr-o listă de alți nouă finaliști, toți unul și unul: 

Ni se dau nume precum : președintele chinez Xi Jinping, Curtea Supremă a SUA, Elon Musk, reprezentantul Liz Cheney, MacKenzie Scott, guvernatorul Floridei, Ron DeSantis, protestatarii din Iran, avocații pentru siguranța armelor și secretarul Trezoreriei Janet Yellen.