ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Într-un interviu recent acordat New York Times, actorul Woody Harrelson a declarat că protocoalele Covid în curs de desfășurare pe platourile de filmare sunt "absurde", cu câteva zile înainte ca actorul să meargă la Saturday Night Live pentru a face o glumă despre rolul marilor companii farmaceutice și blocajele Covid, relatează Post Millenial.

Harrelson a declarat că filmarea unui film independent a fost dificilă "Mai ales cu toate protocoalele Covid - care, pentru mine, sunt mai degrabă absurde". Iar când New York Times a întrebat "Ce este absurd în protocoalele Covid?". Harrelson a răspuns: "Faptul că ele încă mai continuă!".

El a adăugat: "Nu cred că cineva ar trebui să aibă dreptul să ceară să fii obligat să faci testele, obligat să porți masca și obligat să te vaccinezi după trei ani. Eu zic doar să terminăm cu prostiile astea. Nu este corect față de echipaje. Eu nu trebuie să port masca. De ce ar trebui să o facă ei? De ce ar trebui să fie ei vaccinați? De ce nu depinde de fiecare persoană în parte? Nu ar trebui să vorbesc despre această [înjurătură]".

"Mă enervează pentru echipă. Partea anarhistă din mine, nu simt că ar trebui să avem teste forțate, mască obligatorie și vaccinare forțată. Asta nu este o țară liberă", a spus Harrelson. "Cu adevărat, vorbesc despre echipă. Pentru că eu pot scăpa de purtarea unei măști. Pot să mă testez mai puțin. Nu sunt în aceeași poziție în care sunt ei, dar este greșit. Sunt trei ani. Opriți-vă."

Harrelson a fost gazda emisiunii Saturday Night Live de săptămâna trecută și a descris, în timpul monologului său de deschidere, o prezentare de film care a fost paralelă cu evenimentele pandemiei Covid.

"Bine, deci filmul sună cam așa", a spus Harrelson. "Cele mai mari carteluri de droguri din lume se adună și cumpără toată mass-media și toți politicienii și îi forțează pe toți oamenii din lume să stea închiși în casele lor, iar oamenii pot ieși doar dacă iau drogurile cartelului și continuă să le ia la nesfârșit."

"Am aruncat scenariul. Adică, cine ar fi crezut ideea asta nebunească?" a adăugat el.

Potrivit Variety, Harrelson a fost în turneu pentru a-și promova noul său film, Champions, o "dramă indie despre sport a regizorului Bobby Farrelly", care va avea premiera pe 10 martie.

De asemenea, KanekoaTheGreat a postat pe Twitter un clip recent cu Harrelson la podcastul lui Bill Maher, vorbind despre vaccinul Covid.

"Ultimii oameni cărora le-aș încredința sănătatea mea sunt Big Pharma și Guvernul Mondial, pentru că niciunul dintre ei nu mi se pare o entitate grijulie", a spus actorul, adăugând mai târziu că s-au făcut "miliarde de dolari" în pandemia Covid.

Numeroase state americane au început să închidă afacerile la începutul lunii martie 2020, împreună cu instituții precum bisericile și școlile. Oficialii locali din domeniul sănătății și Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor au declarat inițial că închiderea a fost pentru "două săptămâni pentru a opri răspândirea".

Vaccinurile au fost făcute de companiile farmaceutice cu impulsul operațiunii Warp Speed a lui Donald Trump. Moderna și Pfizer (care nu a făcut parte din proiect) au dezvoltat vaccinuri cu ARNm și au acordat autorizații de utilizare de urgență.

După ce Biden a preluat funcția, la începutul anului 2021, administrația sa a presat populația cu vaccinurile și multe orașe au adoptat cerințele de obligativitate.
 
VIDEO: