ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


YouTube a trecut la eliminarea tuturor videoclipurilor care ar conțin „dezinformări” despre vaccinurile Covid, ROR și varicela, precum și despre toate celelalte vaccinuri, informează The Daily Mail.

Pe lângă eliminarea videoclipurilor individuale care încalcă noua politică, YouTube va închide canalele unor utilizatori foarte cunoscuți, pe motiv că ar răspândi informații eronate despre vaccinuri, YouTube dedându-se deja la a-i elimina pe Robert F. Kennedy Jr. (foto sus) și Dr. Joseph Mercola

Această măsură extinde politicile YouTube privind „dezinformarea” în domeniul sănătății, care fuseseră intensificate la paroxism în timpul pandemiei de coronavirus.
 
Noul Normal este de acum ca nimeni să nu contrazică politicile oficiale. Practic, Noul Normal este Noul Comunism.
 
 

Platforma video deținută de Google a declarat că, în urma interdicției sale privind așa-zisa dezinformare în privința așa-ziselor „vaccinuri” Covid, introdusă anul trecut, au fost șterse până în prezent 130.000 de videoclipuri.

Conform noilor politici de cezură, orice conținut „care susține în mod fals” că vreun vaccin aprobat este periculos și cauzează probleme cronice de sănătate va fi eliminat, la fel ca și videoclipurile care includ „informații eronate” despre conținutul vaccinurilor. Problema este că nici unul dintre serurile experimentale Covid nu au fost aprobate pe deplin până în august 2021, timp în care injectarea lor masivă în rândul populației a produs nenumărate reacții adverse, fapt care ar determina orice spirit rațional să reconsidere mitul „eficienței vaccinurilor Covid”, în loc să pornească represalii împotriva mărturiilor victimelor.
 
Dar la ce să te aștepți de la cenzori de vocație precum platforma YouTube, care s-a luptat inclusiv să eticheteze ca „știre falsă” filmările cu incendiul din 2019 de la Catedrala Notre Dame, pe care algoritmii l-au considerat un eveniment imposibil de procesat, deci „fals”?