ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


YouTube a eliminat discursul unui parlamentar britanic din Parlament, care a întrebat de ce nu se fac mai multe în Marea Britanie și în întreaga lume pentru a investiga efectele adverse ale vaccinurilor COVID, având în vedere datele "compromițătoare" ale guvernului, scrie LifeSiteNews.

Discursul exhaustiv al deputatului conservator Andrew Bridgen privind efectele nocive documentate ale vaccinurilor COVID a fost rapid eliminat vineri de pe YouTube pentru că ar fi "încălcat" "liniile politicile de comunitate" ale platformei.

Bridgen a împărtășit o captură de ecran care arată eliminarea discursului său din Parlament, sugerând că YouTube nu permite exprimarea liberă a convingerilor, având în vedere eliminarea propriului său discurs din Parlament.

"...@YouTube, mai exact ce politică a comunității a fost încălcată prin postarea unui discurs(...)?” a scris Bridgen pe Twitter.

În discursul său, Bridgen a citat date din Florida și din Marea Britanie care arată că rata efectelor adverse grave ale "vaccinurilor" cu ARNm este mult mai mare decât ratele de acest fel pentru toate vaccinurile administrate anterior.

De exemplu, chirurgul general din Florida a împărtășit că, înainte de izbucnirea epidemiei COVID, "nu au existat niciodată mai mult de 2.500 de incidente pe an" de "efecte nocive" ale vaccinurilor, în timp ce, după ce vaccinurile COVID au fost lansate în 2021, "acest număr a explodat la peste 41.000 de cazuri, o creștere de peste 1.600%".

Datele privind reacțiile adverse pentru vaccinurile COVID în Marea Britanie au fost la fel de ridicate, a raportat Bridgen.

Parlamentarul a împărtășit, de asemenea, date din Marea Britanie care arată că "una din 990 de persoane vaccinate cu rapelul Pfizer va avea un efect advers grav" - adică o spitalizare, un handicap semnificativ, un eveniment care pune viața în pericol sau decesul - în timp ce una din 662 de persoane vaccinate cu rapelul Moderna va avea un efect advers grav.

Acest lucru echivalează cu o medie de o șansă la 800 de efecte adverse grave pentru rapelurile COVID.
 
În schimb, conform datelor furnizate de guvernul britanic, la fiecare 43 600 de vaccinuri de rapel COVID a fost prevenită doar o spitalizare a unui adult sănătos cu vârsta cuprinsă între 50 și 59 de ani.

"Datele sunt clare", a declarat Bridgen. "Probabilitatea de a fi rănit din cauza COVID este depășită de șansa de a fi rănit de rapelurile anticovid".