ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Transportatorii Canadieni au blocat pentru a patra zi consecutiv centrul capitalei Ottawa, unde au protestat împotriva ordinelor de vaccinare obligatorie și au cerut demisia premierului Trudeau. VIDEO:

 
Ca să-i răspundă arogantului de Justin Trudeau care, din ascunzătoare, ținuse luni o conferință de presă în care îi făcuse promotori ai urii și ai dezinformării, camionagiii au ținut la rândul lor o conferință de presă. Ei au atras atenția că au tot timpul din lume și că sunt dispuși să continue blocada timp de 2 - 4 ani, atât cât le-ar ajunge fondurile donate de suporteri. VIDEO:

 
Mișcarea canadiană i-a inspirat și pe transportatorii din Europa, care plănuiesc să vină din toate țările membre U.E. și să-și dea întâlnire la Bruxelles. O capitală unde protestatarii nu sunt bine-primiți: mitingurile din fiecare weekend au fost hărțuite de forțele de ordine, care au folosit tunuri cu apă și gloanțe de cauciuc împotriva mulțimii. Nu se știe cum vor reacționa față de niște protestatari motorizați. Până una-alta, iată cum arată convocatorul „convoiului european”! VIDEO: