ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O fostă Miss Bikini Irlanda, în vârstă de 32 de ani,  cunoscută și pentru apariția sa în emisiunea First Dates Ireland de anul trecut,  a murit ”În mod neașteptat”, scrie Daily Mail.

Fosta Miss Bikini Ireland, Judy Fitzgerald, care a fost încoronată în 2014, era un instructor de fitness calificat care lucra pentru a urma o carieră în industria de modeling de fitness.

Ea apărea în mod regulat în ziarele naționale, precum și pe coperta mai multor reviste glossy.

Ea s-a bucurat de un succes considerabil de-a lungul carierei sale variate, reprezentând Irlanda la concursuri de frumusețe din întreaga lume.

Judy a urcat pe podium în 2015, în timpul Săptămânii Modei de la New York din acel an, în timpul căreia a fost invitată de organizatorii evenimentului să ia interviuri designerilor participanți despre colecțiile lor, lucru pe care l-a descris ca fiind un "vis devenit realitate".

Când a venit vorba de munca ei în industria de fitness, ea i-a ajutat pe alții să își atingă obiectivele de fitness, oferind planuri personalizate de antrenament și de dietă prin intermediul site-ului său web și al aplicației de fitness "Judy FitZ Fitness, Get Fitz with Fitz' oferind.

Potrivit lui Judy, ea a vrut să 'împuternicească' clienții să își 'schimbe viața în bine' și să 'devină cea mai bună versiune a lor' prin atingerea obiectivelor lor.

Inspirarea oamenilor a fost un factor de motivare pentru Judy, care a spus că pentru ea nu există 'un sentiment mai bun' decât să ajute oamenii 'să se simtă bine în sine, atât în interior, cât și în exterior'.

Ea a fost o susținătoare a atitudinii mentale pozitive prin exerciții fizice și o ambasadoare a sănătății mintale.

Concurând ca model de fitness, Judy a fost încoronată campioană europeană generală a modelelor de fitness 2019 și și-a împărtășit succesele cu miile sale de urmăritori din social media pe Facebook, TikTok și Instagram.