ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Miercuri, 3 noiembrie, câteva zeci de cățeluși de toate taliile și rasele vor fi eutanasiați (uciși) în adăpostul din Bârlad din cauză că nimeni nu i-a adoptat de luni de zile încoace. Aceasta ar putea fi ultima șansă pentru a salva una sau mai multe vieți:

„Nici un caine nu merita sa stea luni intregi intr-un adapost public, asteptand fara speranta, sansa adoptiei.

Mai jos, puteti vedea caini ce stau in Adăpostul public Bârlad inca din luna martie 2021. Dincolo de faptul ca este cu mult depășit termenul legal de ședere in adapost... privirea lor arata deznădejde. Am asteptat, sperand ca si ei vor avea pana la urmă, o SANSA.

Vom fi nevoiți sa apelam la eutanasiere, in data de 3.11.2021 ca ultima solutie. 

Este  nevoie de ajutor. Este nevoie de oameni sau asociatii, adaposturi private care sa preia si sa redea speranța in privirea lor”, a anunțat Adăpostul de câini fără stăpân din Bârlad pe Facebook.

 
Din păcate, se pare că timpul scurs între ajungerea în azil și condamnarea la moarte poate fi pentru unii dintre căței de numai 3 săptămâni. Un interval mult prea scurt de timp pentru a convinge încă pe atâția oameni de bine să adopte unul sau mai multe exemplare. Iar mașina de tocat destine funcționează implacabil, pentru că, la doar câteva zile după anunțul despre eutanasierea „seriei” vechi, adăpostul a postat un anunț despre capturarea unui nou lot de animale pe 2 noiembrie. Ca să facă loc noilor veniți, cățelușii de mai jos sunt sortiți morții pe 3 noiembrie:
 

 
 
În lumea câinilor fără stăpân, botnița nu salvează vieți, carantina obligatorie e doar anticamera morții și injecția e ultima „soluție” din viața celor lipsiți de orice speranță. Pentru că nu au om, iar Dumnezeu lucrează doar prin oameni. Cu „O” mare!