ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


S-a stins din viață unul dintre cei mai entuziaști șefi de filială UZPR din România, Nicolae Dinescu, cel cunoscut și iubit în tot județul Vâlcea. Susținător devotat al cauzei jurnalismului românesc, debordând de inițiative dedicate breslei și binelui în societate, cel cunoscut de toți cu numele de „nea Nae” lasă un gol important în breasla jurnaliștilor din țară, dar nu numai, transmite Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România.

Profesor, director de licee, vicepreședinte al Consiliului Județean Vâlcea, reprezentant de frunte al sportului românesc, cu studii în domeniu, cetățean de onoare al orașului Horezu, Nicolae Dinescu a fost o adevărată enciclopedie a sportului și un mare susținător al culturii și valorilor naționale.

Neobosit, efervescent, Nicolae Dinescu s-a implicat total în activitatea UZPR, a fost omniprezent la toate manifestările și acțiunile Uniunii, s-a devotat cauzei jurnalismului, a condus organisme media, a promovat spiritualitatea și valoarea în societate.

Colegii din UZPR își exprimă tristețea profundă față de trecerea la cele veșnice a uneia dintre personalitățile reprezentative ale jurnalismului local și național, om de caracter și profesionist de certă ținută.Dumnezeu să-l odihnească!, mai transmite Departamentul Comunicare al UZPR.

Înmormântarea a avut loc astăzi.

Pe 30 ianuarie 2023, jurnalistul Mihai Ogrinji de la Asociația Jurnaliștilor de Turism din România (AJTR) anunța:

„DESPĂRȚIRE GREA...

O veste extrem de dureroasă: ne-a părăsit Doamna judecător ADRIANA DINESCU-MĂRĂCINESCU (Râmnicu Vâlcea). Membrii AJTR vor păstra pentru totdeauna amintirea vie a unui chip luminos, a unui suflet delicat și generos.
Condoleanțe D-lui prof. Nicolae Dinescu (președintele filialei Oltenia a AJTR), întregii familii.
Înmormântarea va avea loc miercuri, 1 februarie 2023.
Dumnezeu să o odihnească în pace!”