ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jurnalistul Denham Hitchcock de la Channel 7 din Australia a fost diagnosticat cu pericardită în urma vaccinării cu serul de la Pfizer și a decis să împărtășească povestea spitalizării sale și urmăritorilor săi de pe Instagram, arată News.com

Într-o postare făcută miercuri, 25 august, Hitchcock a scris că „s-a frământat mult dacă” să împărtășească sau nu experiența sa, „dar a decis că, după 27 de ani de jurnalism, al cărui scop principal este descoperirea adevărului, ar fi o ipocrizie să nu o facă”.

Acesta explică motivul pentru care s-a vaccinat - vrea ca țara lui să se redeschidă (să iasă din lockdown): „NU sunt anti-vaccinare. Dar nici pro-vaccinare nu sunt cu adevărat. Sunt pro-alegere - și pro-informare pentru a face această alegere. Mai presus de toate, sunt PRO-deschiderea afurisitei de țări, iar pentru a se întâmpla acest lucru nu văd nici o cale de a evita ca majoritatea australienilor să fie vaccinați. Așa că am primit injecția de la Pfizer”, a declarat Hitchcock.

„Prima săptămână a fost ca în cazul oricărui vaccin. Mă simțeam aiurea. Dar spre sfârșitul celei de-a doua săptămâni inima a început să îmi bată cu putere, aveam furnicături în brațe, oboseală extremă și o senzație foarte ciudată de amețeală. Am luat Nurofen și am continuat să lucrez.”

„Până la sfârșitul celei de-a treia săptămâni, starea mea s-a înrăutățit în mod constant - dureri acute în piept - friguri și frisoane - iar amețelile erau intense. La 25 de zile de la vaccinare și probabil puțin cam târziu la spital - dar, iată-mă - diagnosticat cu pericardită - sau inflamație a inimii, din cauza vaccinului Pfizer.”