ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ziaristul Alex Rădescu a decis să îi scrie o scrisoare fostei sale colege, Emma Zeicescu, în contextul în care jurnalista a anunțat că este o susținătoare a căsătoriilor între persoane de același sex. Iar demersul celor care vor schimbarea Constituției este unul "ipocrit".

„Scrisoare către Emma" este textul postat de Alex Rădescu pe blogul său, după ce ziarista a ținut să-și manifeste suportul față de homosexualii care vor să se căsătorească, spunând despre cei care au semnat pentru modificarea Constituției în sprijinul Familiei  că sunt "propovăduitori de mesaj Dumnezeiesc", dar și "cei mai mari ipocriți!".

"Da, știu, acum este un curent de pidosnicie și unii nu vor să vâslească împotrivă, să nu care cumva să fie considerați prost, medieval, troglodit etc. Unde mai pui și amenzile…Că doar se vrea diversitate, libertate a cuvântului, a opiniilor", îi scrie Rădescu fostei sale colege, care consideră că demersul de schimbare a Constituției este unul "ipocrit și intolerant".

"Luând apărarea pederastiei de ambe sexe și revenind tu recent asupra subiectului, eu ca prost și troglodit m-am gândit să îți scriu. De la mine mai puțin , de alții mai mult. Tu vorbești de Dumnezeul iubirii, de "Dumnezeul tău care e blând, răbdător și înțelept. Dumnezeul tău nu judecă.” Frumos, seducător, ba chiar dătător de imagini cvasi paradisiace pe pământ", spune, în continuare, Alex Rădescu. 

Jurnalistul încearcă să îi explice fostei colege că parteneriatele civile între homosexuali vor deschide o adevărată Cutie a Pandorei. 

"Revenind la dispute juridice, și aici minciuni cât Turnul Babel. Nimeni nu le interzice un parteneriat civil. Doar că ei/ele nu vor doar atât. "Familie” în toate cele. Cu tot hăul care se cască din aceasta Cutie a Pandorei. Va urma adopția de copii, pedofilia coborâtă la 10-12 ani (sau eliminatat de tot, ca doar orice copil are propria sexualitate!), zoofilia, incestul dezincriminat. Povești? Deloc, din păcate. Vezi mersul lucrurilor în țările mai avansate din aceste puncte de vedere întunecită.
"What we do in life, echoes in eternity”. Dar cu propaganda non-viață, nu va mai exista nici acest concept", își încheie jurnalistul epistola către Emma Zeicescu.

Textul integral al scrisorii poate fi citit AICI.