ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pe principiul ce-i atâta grabă, concluzia oficialilor europeni că vaccinurile ARN mesager provoacă afecțiuni cardiace a fost transmisă populației din România cu 11 zile întârziere.
 
Sigur, 11 zile absolut esențiale, în care se mai putea repeta, în campaniile plătite din mass-media și în declarațiile autorităților, cât de sigur și binefăcător este vaccinul.

”Informați-vă doar din surse sigure”, ne-au tot spus guvernanții și coordonatorii campaniei de vaccinare. Iar pentru acest lucru s-a făcut și un site guvernamental, cu raportări, știri oficiale și doza de claritate. Vestea că vaccinurile Pfizer și Moderna provoacă miocardite și pericardite a fost transmisă oficial populației, prin coordonatorul Campaniei de vaccinare, abia în 19 iulie. Astfel, pe site-ul Platforma de vaccinare, a fost publicată o știre, la ”Doza de claritate” cu titlul inofensiv și aparent fără legătură cu vaccinarea, ”Ce trebuie să știm despre miocardită și pericardită”, a scris Claudia Marcu.

Click AICI pentru a citi integral articolul