ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



În București, dar și în alte orașe din țară, se anunță a treia zi consecutivă de proteste. Pe grupurile de Facebook este vehiculată ora 18:00 pentru începerea protestului antiguvernamental din această duminică, însă deja în Piașa Victoriei sunt câteva persoane care au venit de la primele ore ale dimineții pentru a protesta pașnic în fața clădirii Guvernului României.


„Nu putem da înapoi! Nu după ce PSD-ALDE a utilizat un aparat de represiune împotriva propriilor cetățeni pe care chipurile, îi guvernează și le apără drepturile. Este inacceptabil, incalificabil și nu putem rămâne impasibili. Rămânem în stradă până la căderea  Guvernului Dăncilă! Plecați până nu moare cineva!”, este mesajul organizatorilor postat pe Facebook.

Potrivit grupului „Corupția Ucide”, „pentru ce s-a întâmplat vineri, soluția este una singură pentru guvernanți. DEMISIA!”

„Șansa a făcut ca nimeni să nu își piardă viața, dar au fost sute de răniți. Și, chiar dacă cineva ar fi decedat, probabil că ministerul tot ar fi apreciat intervenția Jandarmeriei Române. Ne vedem tot în stradă!”, mai scrie „Corupția Ucide”.

Este a treia zi de proteste anunțată, incluzând și seara de vineri care s-a soldat cu violențe.