ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


  • Și atunci i-am zis lui Ciucă: - Generale, scoate tancurile pe străzi, că nenorociții ăștia de români sunt în stare să se apuce de chefuri în plină pandemie!

  • Lumea înjură pe străzi în București de zici că are bășici în talpă.

  • Președintelui îi place să fie văzut mergând la biserică. Întrebarea e în ce dumnezeu o crede el de vreme ce se zbate ca, în școli, copiii și nepoții noștri să fie maculați cu ideologii străine de credința acestui neam. Urmașa regilor noștri a mers în anii din urmă în inima Europei occidentale ca să le spună celor de acolo că „Noi, românii, suntem mai religioși, și avem perspective diferite asupra vieții sociale și obiceiurilor noastre”. Însă d-l Iohannis face tot ce-i cer mai-marii Europei și sentimentele sale vădit neromânești.

  • Din ușa birtului, Orban instigă lumea „să nu țină cont de Decizia CCR” (obligatorie, potrivit Constituției) privind unele măsuri impuse ilegal de Guvern în perioada stării de alertă (care trebuiau stabilite prin lege). Hal de prim-ministru...

  • Frica de Dumnezeu nu trebuie să fie o spaimă, ci grija copilului bun de a nu-și supăra părinții.

  • Feministele cer ca Iohannis și Orban să mai fie înjurați și de tată, nu numai de mamă.

  • Malraux a spus că „Secolul XXI va fi spiritual sau nu va fi deloc”, dezmințind categoric ulterior că ar fi spus „Secolul XXI va fi religios sau nu va fi deloc”. Și, totuși, cel care i-a pus scriitorului cuvinte în gură (nu s-a știut niciodată cine) pare astăzi un vizionar. Statele și societățile occidentale urmează de ani buni o laicizare accelerată, iar pretinsa pandemie din ultima jumătate de an ne-a arătat cât se poate de clar că unul dintre obiective a fost și rămâne să se dea lovituri cât mai puternice Creștinismului. Cel ce a înțeles poate cel mai bine acest lucru a fost președintele Trump. La rândul lor, inamicii lui (inclusiv cei din presa de aici) au atacat furibund gestul liderului american, din 1 iunie curent, de a merge în fața Bisericii Episcopale de peste drum de Casa Albă, cu Biblia în mână, în chiar clipele în care țara sa sângera, atacată fiind din interior și din afară.

  • Exact ce spuneam, asta vor Iohannis și PNL, să ne închidă din nou în case și să nu mai organizeze alegeri. Și ce fac ei acum? Scot din burtă cifre alarmiste. Iar presa trădătoare și apostolii apocalipsei de pe Internet îngrozesc populația cu ele. Cei de la putere știu că absolut nimeni – dar absolut nimeni! – nu poate verifica absolut nimic, din cauză că ar fi vorba despre „date cu caracter personal”. Iar asta cu atât mai mult cu cât, nu mai demult decât la 21 aprilie 2020, deloc întâmplător, U.E. (instituție parte și ea a campaniei de isterizare mondială) a emis o reglementare de inspirație nazistă pentru așa-zisa protecție a datelor personale (Ghidul nr 4/2020 privind utilizarea datelor de localizare și a instrumentelor de depistare în contextul pandemiei Covid-19). Dacă numiții conducători, complici scelerați ai unei conspirații mondiale odioase, au ajuns până la instigarea împotriva deciziilor Curții Constituționale, e clar că românii nu mai au altă cale decât cea a unei confruntări directe cu ei.

  • Deputații PSD au votat Legea lui Iohannis după ce Merkel l-a sunat pe Iliescu și i-a spus că neamțul e omul rușilor.

  • Televiziunile vândute a ignorat in corpore miile de protestatari împotriva dictaturii cu pretenții sanitare. Firește, Au altă treabă, sunt în continuare cu gura plină de Pandemuie.

  • Mă uit în Biserică după generațiile care au făcut religie la școală și nu-mi prea vine să-i felicit pe profesorii de religie (deși știu și eu bine că lucrurile sunt într-adevăr mai complexe decât pot să pară).

  • De șase ani de zile românii pun bănuț peste bănuț pentru ca Președintele să facă naveta la Sibiu, unde Prima Doamnă are un antrenor cu un lung de linie mai lung decât al lui.

  • Iar m-am bătut cu mâncătorii de țigani aici pe forum, după ce am publicat ultimul text pe tema ororii de la Pata Rât. Unuia i-am și zis: Auzi, mă, ai tu vreun merit că nu te-ai născut țigan? Puțină minte, mă, dacă bun simț nu-i de unde...

  • Pariul lui Blaise Pascal: Dacă crezi în Dumnezeul Care există, câștigi totul. Dacă crezi în pandemia care nu există, nu câștigi nimic și ești un mare fraier.

  • Iar e cald în iulie. Își bate gura degeaba cu noi biata Greta repetenta.

  • Nefericitul ăla care la 45 de ani a picat din nou bacul cu 3 la Română a lovit în reputația PNL de partid al oamenilor de cultură.

  • Ce mizerie poate fi mai mare decât ca, la 30 de ani de la revoluția anti-comunistă, fiii unui securist torționar să fie unul ministru, sfetnic al unui președinte, om al Securității probabil și el, iar celălalt prim-ministru?

  • În cadrul Programului România educată președintele Iohannis îi va medita la fizică pe peneliștii care au picat bacul la mate și română.

  • Dacă monarhiștii sărbătoresc Ziua Regalității (10 mai), oare de ce republicanii se jenează să facă și ei același lucru de Ziua Republicii (30 decembrie)?

  • Promisiunile din Programul relansării economice al Guvernului Iohannis sună atât de bine că meritau făcute din balconul CC-ului.