ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


*Cazul Andreea Esca a confirmat o mai veche teorie a sociologilor albanezi. Anume că pentru a-ți da seama cam câtă minte are o prompteriță trebuie s-o lași să vorbească zece minute fără prompter.

*Doctorul Rafila, o hahaleră aciuată pe lângă bandiții de la putere de când cu furăciunile din pretinsa pandemie, a zis așa: „Balada Miorița e o baladă foarte frumoasă, singurul lucru care nu-mi place e că ciobanul scria doar scrisori de adio și nu făcea nimic ca să se apere”. Știți ce cred eu despre aceste asemenea „gafe” descreierate ale celor ce ne conduc? Că ele sunt rodul unor minți indiscutabil cretine, dar și stresate maxim de conștiința tâlhăriilor săvârșite. De multe ori ele vor să spună lumii că autorii lor sunt doar niște cretini nevinovați, incapabili de acte realmente criminale.

*„Ca să afli dacă ai Covid, mănâncă cartofi cu usturoi”, zise Esca. Ca să afli dacă ești întreagă la minte, mănâncă rahat cu perje.

*La Radio Erevan: Este adevărat că cetățeanului Ivan i s-a dat o mașină? Da, este adevărat, dar nu e mașină, ci  bicicletă, și nu i s-a dat, ci i s-a furat. Cam așa și cu zecile de miliarde de la UE ale lui Iohannis.

*V-am mai spus, cred. În urmă cu luni bune am cerut SRI să-mi spună dacă celebrele Protocoalele ticăloase încheiate cu Parchetul în vremea lui Băsescu mai sunt sau nu în vigoare. Pentru că Hellvig, păpușa otrepelor securiste, nu mi-a dat niciun răspuns, m-am adresat justiției. Prin Întâmpinare, numitele otrepe își bat joc și se referă la o cu totul altă cerere de informații pe care le-o adresasem anterior. Judecătoarea nu doar că se face că nu înțelege întreaga batjocură, dar mai și decide că acțiunea trebuie respinsă întrucât informația ar constitui secret de stat – și, odată dezvăluită, ar afecta, vezi Doamne, siguranța națională. Dar cum s-ar putea întâmpla așa ceva cu o informație pur și simplu seacă: numitele Protocoale mai sunt sau nu în vigoare? Pentru că eu n-am întrebat câte otrepe securiste numără azi SRI-ul, câți și care sunt spionii pe care ele i-au prins - și în general pentru ce românii plătesc anual miliarde de euro cu această agentură scelerată. Dar mai mult decât atât, judecătoarea Nicoleta Elena Buha de la Tribunalul București, dacă ar fi fost cu adevărat judecătoare și nu doar o pasăre de noapte la bordelul securist, ar fi trebuit să știe că încă prin Decizia 51/2016 Curtea Constituțională a decis încetarea efectelor Protocoalelor ilegale – iar Decizia în cauză e una ca oricare alta, publicată în Monitorul Oficial, iar nu una secretă cum numita buhă de bordel a pretins apărându-i pe securiștii proxeneți. În sfârșit, m-am adresat SRI în 2020 cunoscând Decizia CCR din 2016 strict pentru a mi se răspunde negru pe alb dacă această instituție a pus efectiv în aplicare hotărârea CCR - ceea ce după cum s-au desfășurat până acum lucrurile ridică un mare și grav semn de întrebare. Vom vedea ce va fi în apel.

*Dacă ești prompteriță și nu simți gustul usturoiului înseamnă că mănânci numai icre negre, ca o fomistă parvenită.

*În cele cinci luni de „pandemie” nedeclarată în România, oamenii au fost obligați să cheltuiască sume importante din banii lor: măști zise de protecție, hârtie și servicii xerox pentru declarațiile aproape zilnice din întreaga perioadă a stării zise de urgență etc. Probabil că multe sute de milioane de euro, dacă nu cumva bine peste un miliard. Pe ce bază au fost dictate aceste cheltuieli în condițiile în care Constituția (art 136) prevede că proprietatea privată este „inviolabilă”? Pe nicio bază, din contră, printr-o altă violare a Constituției! Cheltuielile trebuiau făcute nu din banii unei populații sărăcite odios, ci strict din bugetul public. Din bugetul statului, cel care a dictat măsurile din ultimele cinci luni; și care de 75 de ani este controlat de două generații de scelerați. Dacă aceeași Constituție prevede că nicio cheltuială bugetară nu se poate face „fără stabilirea sursei de finanțare”, de ce, odioșilor, românilor le băgați mâinile în buzunare până la cot? Și de ce, d-na Avocat al poporului, n-ați intervenit și nu interveniți împotriva acestei nelegiuiri? Nu există lege pentru astfel de ticăloșii. Există în schimb lege pentru creșterea alocațiilor de mizerie ale copiilor - dar este și aceasta încălcată cinic și ticălos.

*Prin neo-marxiștii americani (așa-zișii „democrați”), cabala mondială acuză cu disperare „imixtiuni în alegerile din 3 noiembrie”. Firește că nu are absolut nicio dovadă, dar simte (și nu greșește!) că i se pregătește ceva terifiant.

*Când prompterițele n-au Covid, dar le mănâncă pielea, nu-i exclus să aibă sculament.

*La putere cu hoții ăștia abuzivi, România a ajuns un stat de drept penal.

*Prin București bântuie de un timp mașini care aruncă în văzduh niște vapori cică anti-covizi. Mizeria asta, pe bani grei și ea, e ca și cum ai trage cu pușca în aer ca să împuști o turmă de mistreți ce va zbura cândva pe acolo.