ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


*Fără precedent actuala coaliție monstruoasă dintre stat și presă, din perioada de așa zisă pandemie... Bani de alocații pentru copii și pentru pensii nu există, însă există zeci de milioane de euro ca ziariștii privați să primească - de la stat! - lefuri mai nesimțite ca nicicând. Ca să facă ce? Să împrăștie până în cel mai depărtat colț al țării manipularea odioasă a unui stat dement și să cenzureze brutal orice voce independentă. Ne plângem de politicienii infecți de la Putere și din Opoziție, dar nu privim deloc atent la chipurile ziariștilor de la Digi 24, Pro Tv și Antena 3, TVR, Realitatea etc. Niște neoameni desfigurați de voluptatea minciunii, a dorinței disperate ca manipularea lor să se inculce cât mai adâncă în mințile și sufletele unor oameni copleșiți și așa de neputința de a distinge binele de rău și adevărul de minciună. Neoameni în ochii cărora lucește lăcomia lui Mamona de fiecare dată când se pot agăța de fiecare cifră mincinoasă a Guvernului, de orice detaliu faptic, oricât de banal, din care fac pe loc un breaking news înfricoșând și mai mult, și vrând să placă maxim celor ce-i plătesc regește. Și nădăjduind disperat că perioada în care ei huzuresc din banii românilor va dura la nesfârșit. Târfe sinistre...

*Ludovic Orban (fiul securistului Imre Orban), Dan Barna (ginere de satrap securist) și securistul d-nei Doina Cornea (Dan Cioloș) au făcut alianță electorală pentru localele din București. Mai observ și că la unul dintre sectoare candidează Adrian Moraru, pe listele beizadelei securiste Orban. Moraru este actualul șef al IPP, care i-a urmat la șefie Violetei Bau Alexandru (prietenă la cataramă cu Monica Macovei). Câteva luni am fost colegi cu cei doi la IPP, până când mi-am dat seama că nimerisem la un ONG agentură a Securității, finanțat masiv de structura europeană a lui Soros, și masiv implicată, în anii 2000, în susținerea lui Băsescu și partidului lui (fapt pentru care a și fost adusă de PDL în PNL și făcută direct ministru). În sfârșit, de reținut că soția lui Moraru, Elisabeta Moraru, este șefa reprezentanței Google în România – împrejurare ce explică multe din misterele conduitei Google în România. În special cenzura draconică împotriva conservatorilor și tradiționaliștilor locali și, în contrapartidă, facilități extraordinare (mai ales prin publicitate masivă) pentru ceilalți. Spun asta în speranța că cei ce se vor confrunta cu tripleta securistă vor beli ochii la timp. Și-și vor reaminti inclusiv că în urmă cu nici trei luni Guvernul PNL/ PDL, patronat de beizadeaua securistă, a cadorist Google România cu nu mai puțin de 1,2 milioane de dolari; din banii românilor nu mai puțin de 1,2 milioane de dolari unei corporații străine – pentru ce, odioșilor? În rest, dacă lumea va fi bine informată cu privire la tot răul pe care PNL l-a făcut și-l face în această ultimă guvernare, dar și despre frăția securistă oficializată astăzi, respectivii nu vor mai avea altceva de făcut decât să-și bage numita alianță direct în rect.

*Cum spun, ziariștii derbedei s-au lăcomit câteva luni la zecile de milioane de euro, dar nu s-au gândit o secundă la consecințe. Că dictatura pretins sanitară se va prăbuși mai devreme sau mai târziu, iar ei nu doar că vor rămâne fără salariile de lux de până atunci, dar, cu credibilitatea făcută praf, nu vor mai avea audiență. Iar, fără audiență, nici publicitate și vor ajunge destui pe drumuri.

*Cei din Guvernul sasului sunt atât de cretini de juri că tot el i-a meditat și pe ăștia.

*Față cu o dureroasă lipsă a comuniunii binevoitoare pe care tot mai multe persoane de pe Facebook o reclamă tot mai dureros, deși lista lor de prieteni numără mii de oameni (cam neatenți, se spune, cu ce scriu semenii lor), am scris și eu recent pe propria-mi pagină. „Bună dimineața! În curând voi posta aici un text nu mai mare de 5.000 de pagini. Ca să văd și eu cine are răbdarea să-l citească integral. Am ajuns să nu mai citim mai mult de o pagină, să  nu ne mai intereseze decât de noi, să nu mai empatizăm unii cu alții, cu cei care au și ei, poate, ceva de spus. Ceva inteligent ori pure tâmpenii, în fond  nevătămătoare în vreun fel. Trăim vremuri îngrozitoare, ce mai...”

*Strâng semnături pe o petiție prin care doctorul Ciomu să fie numit șef la Policlinica Guvernului.