ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


*Cercetători de talie mondială, în frunte cu profesorul Didier Raoult din Franța, au concluzionat nu demult, pe baza unei cazuistici medicale foarte bogate, că un medicament vechi, hidroxiclorochina, vindecă pacienții cu Covid-19. Nu există reacții adverse, nu există spitalizări și practic nu există decese. Un grup de medici numiți „America Frontline Doctors” a susținut în urmă cu câteva zile o conferință de presă națională, în care au declarat: „Mass-media te-a mințit despre Covid-19. Suntem aici pentru a vă spune că există tratamente eficiente și sigure. Nimeni nu trebuie să moară. Nimeni nu trebuie să meargă la spital. Majoritatea persoanelor care sunt tratate cu hidroxiclorochină se recuperează rapid." Videoclipul conferinței lor de presă a fost vizionat de peste 17 milioane de ori într-o singură zi (și la noi a circulat pe mii de pagini), fiind apoi eliminat de pe Facebook și YouTube. Site-ul lor a fost chiar eliminat de pe internet. Acestea arată încă o dată, poate cel mai convingător, coaliția criminală dintre industria farmaceutică și conducătorii politici și mass-media de pretutindeni, inclusiv, evident, de la noi. Zeci de milioane de euro, din banii românilor, pentru televiziunile odioase... Iar averea magnatului Facebook Mark Zuckerberg, cu cenzura lui draconică, a crescut exact în această perioadă cu câteva zeci de miliarde de dolari. Dacă aici se va mai face dreptate împotriva unor asemenea orori, cred că singura speranță e ca Trump să învingă în 3 noiembrie.

*Proiectul politic salvator pentru România ar fi ca actualele partide parlamentare să fuzioneze, în conformitate cu art 38 din Legea partidelor politice, și apoi să se ducă dracului.

*Din cauza răului satanist să nu ne mirăm dacă vom trăi zilele în care relațiile dintre SUA și Rusia vor deveni de nerecunoscut.

*Insist zicând: eu unul nu cred deloc că vom putea ieși vreodată din marasmul ultimilor 75 de ani fără conducători cu frică de Dumnezeu și cu rușine de oameni.
 
*Vă mai amintiți desigur că în iulie 2012, când țara întreagă era cu sufletul la gură dacă Băsescu va fi sau nu demis, Curtea Constituțională a făcut public un anunț ce avea să aibă un impact major asupra referendumului de peste câteva zile: o judecătoare a CCR a fost amenințată cu moartea. Ca să facă ce? Bineînțeles să voteze pentru demiterea președintelui – Sistemul urmărind ca știrea în cauză să mobilizeze masiv susținătorii lui Băsescu, respectiv să-i descurajeze pe ceilalți. Diversiunea a făcut ca parte din votanți să nu meargă la urne, crezând că într-adevăr la mijloc ar putea fi ceva necurat. Vin la urne 46,24% din românii cu drept de vot; totalul celor cu drept de vot fiind scos din burtă   de un MAI slugă a regimului Băsescu-Boc (asta pe de o parte, iar pe de altă parte diversiunea cu judecătoarea Aspazia Cojocaru a prins binișor, cum spun, și destulă lume n-a ieșit la vot).  87,52% din cei care au votat (în număr de 7.403.836) l-au trimis pe prezident la plimbare. Însă, sub pretextul că n-a existat cvorum, Merkel, Bruxellesul și Washingtonul scuipă în obraz 7,5 milioane de români și, prin mâna aceleiași ticăloase CCR, controlată de regimul Băsescu, invalidează referendumul (Macovei minte ca o delatoare descreierată în Parlamentul European că au existat și fraude). Ce vreau să spun mai ales e că după mulți ani de căutări am ajuns în posesia Sentinței prin care un deținut a fost condamnat la 1 an și 6 luni de închisoare sub motiv că el ar fi amenințat-o, printr-o scrisoare trimisă din penitenciarul Giurgiu. Știm cu toții cam de ce nelegiuiri a fost și e în stare acest Sistem care distruge de 75 de ani țara. Încât nu poate fi exclusă chiar și o înțelegere cu deținutul în cauză (Nicu Pîrlețeanu, condamnat pentru uciderea tatălui) pentru a pune în scenă diversiunea respectivă - contra unei eliberări mai rapide a lui (penitenciarele au pârghii legale foarte eficiente în acest sens). Iar dacă n-a fost asta, atunci Pîrlețeanu (probabil manipulat de alții, de vreme ce e foarte greu de crezut că demiterea lui Băsescu ar fi putut să aibă pentru el vreo miză) nu trebuia condamnat în condițiile în care amenințarea sa era imposibil de pus în aplicare de după gratiile pușcăriei. Iar a-i aplica maximul de pedeapsă, cum s-a întâmplat (printr-o sentință caricaturizând grotesc marii autori de thrillere detective de senzație, culminând cu confiscarea unui tub de lipici) a fost o maximă tâmpenie în condițiile în care el era diagnosticat cu "tulburare mixtă de personalitate, de tip paranoic și histrionic”.

*Călin Georgescu (expert în toate alea și aspirant la toate alea), intervievat de Monica Giurco pe 31 mai 2018 la TVR: "așa zisa Casă Regală". Mbun, pe asta n-o știam...

*Consultați de Parchetul de la Beirut, savanții albaneji au concluzionat că îngrășămintele chimice nu trebuiesc depozitate niciodată în calea unei rachete.