ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


*Neo-marxiștii democrați americani își tratează concetățenii de cretini. Ei înțeleg demult că Biden nu mai știe, efectiv, cum îl cheamă nici cu buletinul în mână, și contează că dacă respectivul va fi ales președinte îi va lua locul cea care candidează cu el în tandem ca vicepreședintă: Kamala Harris. Tipa e un geniu, un geniul al răului, după chipul democraților sataniști. Însă problemele ei au și început. Actrița Rose McGowan, violată de un violator în serie cu o activitate întinsă pe circa 20 de ani, și finalmente condamnat la 23 de ani de închisoare, a dezvăluit că Harris primea donații de la violatorul în cauză (Harvey Weinstein) tocmai în timp ce era procuror general al Californiei. Deci așa se joacă în noiembrie soarta Americii și  lumii în războiul cu sataniștii planetei – pedofili și complici ai pedofililor, granguriii industriei avorturilor, violatori în serie și complici ai lor etc.
  
*Când autorul anunță că ultimul său volum „va apare” în scurt timp în librării, în loc să-l cauți mai bine te duci cu Sică la crâșmă și te faci praștie.

*Giroscopul e un robot defect cu șapte case care repetă într-una pesede.

*Logica formală ne spune că dacă PNL o va lua pe urmele PNȚCD atunci și Orban ar trebui s-o ia pe urmele lui Coposu.

*Am mai scris: în urmă cu aproape un an, în virtutea dreptului constituțional și legal la petiționare, i-am făcut președintelui Iohannis un număr de propuneri pentru înlăturarea consecințelor loviturii de stat de la 30 decembrie 1947 (operă a lui Stalin și a trădătorilor comuniști de la noi). Pentru că nici după 150 de zile n-am primit vreun răspuns (deși termenul legal era de 30 de zile), m-am adresat justiției. Ca să n-o lungesc, vreau să vă dau numai un exemplu despre cum președintele a răspuns instanței cu privire la încălcarea legii la care s-a pretat: cum că, dacă ar fi dat curs solicitării mele, președintele ar fi încălcat Constituția, întrucât forma de guvernământ este republica. Numai că aici e o potlogărie pur securist-republicană, în sensul că petiția mea nu avea cum să-l oblige pe prezident să încalce în vreun fel Constituția. Singurul lucru la care era și este obligat numitul era să dea un răspuns, oricare ar fi fost el, petiției mele. De ce n-a făcut el asta? Simplu: a sperat că nu mă voi adresa justiției și că, astfel, nu va fi obligat să scrie negru pe alb niște porcării de care azi până și lui Stalin i-ar fi fost rușine. În sfârșit, mai amintesc că Iohannis este la a doua asemenea încălcare sfidătoare a legii. În urmă cu trei ani Administrația Prezidențială a mai fost obligată să-mi plătească 1.500 de lei pentru așa ceva. De spus, și că în timpul lui Iliescu și Băsescu am mai câștigat procese cu această instituție – însă niciodată disprețul față de lege și față de cetățenii contribuabili n-a fost mai fățiș și mai lipsit de rușine ca azi. Mai adaug doar că prezidentul a răspuns și că actul prin care Stalin ne-a strivit statalitatea seculară și ne-a impus Republica „nu constituie o problemă principală a țării”.

*Sub comunism am plătit „despăgubiri de război” rușilor, iar după 89, prin altă generație a trădătorilor de țară, plătim nemților.

*Să fii profesor de fizică și să nu știi ce-i ăla un giroscop înseamnă să fii un mameluc cu patru clase și șapte case.

*Tehnologie coreeană de rahat, tu tastezi „liberali” iar ea previzualizează „bandiți”!

*Dacă într-o politică odioasă ca asta de la noi intri fără să fii dispus să faci și pușcărie pentru un ideal, ești un vierme.

*Că să facă reclamă pe sume fabuloase „pandemiei”, vedetele de la Hollywood s-au vândut și ele la fel de abject ca Esca, Marcel Pavel șamd.

*Revin și zic ce am tot zis în ultimii ani: uriașa problemă a „datoriei suverane” a statelor nu are cum să nu explodeze, devastator, mai devreme sau mai târziu (dacă nu cumva a și explodat, fiind doar ținută în surdină pentru moment). În top, de departe pe primul loc, SUA - cu fabuloasele ei circa 30 de mii de miliarde de dolari.

*Petrov vrea primar pentru că mai nou a pus ochii și pe vaporașele de pe lacurile Capitalei.

*Dovada sigură că ești pesedist e atunci când nu ești în stare să indici nici măcar o singură realizare din mandatele lui Iohannis.

*Tot ce știe papagalul de Ciolacu, șeful PSD, despre viitorul prim-ministru de după plecarea PNL e că nu va fi din partid de la el. În rest Iohannis n-a vrut să-i zică nici măcar gradul.