ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Început de noiembrie, și iar a nins în nord și pe la munte! Ce s-a mai dat soro și vremea asta peste cap… Iar noi râdem de Greta repetenta că, toată ziua cu treburi pe la ONU, a rămas tot într-a șaptea la 20 de ani. Dar se împacă și ea cu gândul că Vladimir Putin însuși a trecut de partea ei și a neo-marxiștilor pungași. Care prezident rus a spus așa, între altele, la o foarte recentă reuniune a Clubului Valdai (22 octombrie): "Temperatura va continua să crească pe planetă, permafrostul va continua să se topească și emisiile de metan vor crește în continuare.  Situația va spirala. Vrem ca Pământul să devină ca Venus, o planetă fierbinte, uscată și fără viață?  Aș dori să vă reamintesc că Pământul are o temperatură medie a suprafeței de 14 ° C, în timp ce pe Venus este de 462 ° C” (hm, măcar bine nu-i chiar așa de încins și Muntele Venus, că ce ne-am fi făcut noi atuncea...). Ce răspundem noi la asta? Păi răspundem așa. Desigur că pungașii neo-marxiști fără Dumnezeu au în fișa postului să înfricoșeze lumea cu tot felul de plăsmuiri, inclusiv cu aceea climatică. Dar ce te faci când d-l Putin însuși, un pravoslavnic serios (chiar și dacă catehizat de Sfinții Părinți ai Sfântului KGB), face și el ce fac descreierații neo-marxiști? Mai clar, cum poți să fii creștin și în același timp să împrăștii inepția că viața ar putea dispărea de pe pământ când Cartea de căpătâi a creștinismului ne învață de 2000 de ani, între multe altele, că la a doua Venire a Domnului "noi cei vii, care vom fi rămas, vom fi răpiți, împreună cu cei morți, în nori, ca să întâmpinăm pe Domnul în văzduh”? Așadar, conchizând: un creștin, oricare ar fi el, care se lasă amăgit de agitatorii Apocalipsei climatice nu poate fi decât un creștin închipuit; care nu știe ori uită că noi oamenii, nevrednici fii ai Tatălui ceresc, ne aflăm în toate sub prea-milostiva Sa pronie.

*Generația actuală politică, chiar și dacă ar pune capăt rânduielilor republicane impuse de Stalin, așa cum văd că unii speră, în istorie tot ce a fost și este va rămâne: o pletoră politică infectă.

*Multe fețe bisericești importante, intelectuali și artiști cunoscuți etc au găsit că-i cazul să-i răspundă lui Cristian Tudor Popescu la porcăriile spuse despre Biserică. Or, atunci când calci într-unul ca CTP, îți ștergi încălțările, nu intri în dialog cu el.

*Serios, domnilor, ieri au murit alți 83 de oameni de Covid? Dar necropsia persoanelor astfel decedate o interziceți și în continuare? Da? Și noi să vă credem cifrele pe cuvântul vostru de onoare? Mama voastră de borfași…

*Cu puține zile în urmă, Senatul SUA a confirmat cea de-a treia propunere de judecător la Curtea Supremă făcută de președintele Trump pe parcursul acestui mandat – Amy Coney Barrett. Actul Senatului are deja o semnificație istorică dat fiind că instanța supremă americană consolidează o orientare pe cale să revizuiască ideologii și filosofii specifice extremei stângi politice care, mai cu seamă în ultimele decenii, au îmbrăcat forme aberante și caricaturale. Ajunge să reamintim răul imens făcut mai ales prin mediul universitar mai multor generații prin împingerea corectitudinii politice până la manifestările ei cele mai caricaturale și aberante – dar și cu consecințe atât de grave. Noua orientare a Curții Supreme americane va aduce în mod cert și o nouă viziune care să pună stavilă industriei morții prin avort, pedofiliei pandemice,  ideologiilor de gen, exceselor inacceptabile la care s-a trecut deja prin așa zisa educație sexuală în școli (în fapt un debușeu al homosexualității către copii), degradantului exhibiționism homosexual șamd. Noua orientare a Curții Supreme poate face America și Europa Occidentală mai aseptice, după deceniile de libertinaj decadent. Sunt deja semne că în Europa dominată de creștin-democrația premeditat mincinoasă a Angelei Merkel vor exista împotriviri. Recent, Deutsche Welle, radioul public german, a și atacat cu obidă cele întâmplate peste Ocean numindu-le o alunecare spre dreapta a Curții Supreme din SUA. Însă în deceniile la rând în care Europa și America pășeau hotărâte pe calea degradării, deschise larg neo-marxismului ateist, nu era vorba decât despre normalitate și nu despre vreo alunecare spre satanismul ideologic.

*USR-iștii, aliații Puterii fără Dumnezeu (asemeni lor), refuză să jure pe Biblie. Păi atunci să jure pe casele prezidentului cleptoman.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews