ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Să raportăm niște Oameni cărora nu le este frică de voi, de autoritățile oficiale. Să învățăm să fim avertizori de integritate. Ca să fim corecți politic!

De 2 ani, 5 luni și 5 zile, adica, 885 de zile, frica propagată de autoritățile oficiale, cum le place lor să li se spună, mai nou, este la mare răspândire. 
 
Frica de moarte! 30% din populație se gândește că vor muri și în felul ăsta se va termina totul. Ele, autoritățile oficiale, își freacă mâinile de plăcerea diabolică că au reușit să distrugă orice cale rațională pe care un individ normal la cap, ar lua-o la puricat. 

Un virus. Ok! Mai nou încălzirea globală! Un om cu capul pe umeri de obicei se întreabă: de ce, cum, pentru ce, în ce fel, și mai ales cui îi folosesc „măsurile luate”, în orice situație. În continuare, cei din media, în mare majoritate, urlă și cer alte restricții. Unul chiar strigă disperat că vrea Lockdown climatic!  De ce?

Evoluția umanității s-a bazat întotdeauna pe întrebarea „De ce?”. Când omul ajunge să-și pună întrebări, alternativele deschise în fața sa sunt câteva zeci, cel puțin. Una sau mai multe, întotdeauna te vor duce la niște răspunsuri. În clipa în care, nimeni nu-și pune nici o întrebare, oamenii devin o masă amorfă, care poate fi manipulată după bunul plac al autorităților oficiale, făcând din acea masă amorfă, tot ce vor ele, autoritățile! Nu uitați: cu o moarte toți suntem datori! 

Diferența dintre viață si moarte are multe concepte discutate pe toate palierele: teologic, filozofic, material, psihologic, social etc.. Nimic din ceea ce se vede, se transmite, se raportează de către autorități nu are vreo bază, vreun fundament real. De 885 de zile! Totul este manipulat pentru a îndobitoci, pentru a manipula, pentru a face genocid, pentru a distruge esența umană, și mai ales pentru a controla politic, dictatorial. totul. Pentru sărăcirea totală a oamenilor!
 
Exemplele sunt luate din știrile voastre. De la mass-media până la discuțiile purtate pe stradă, propagate de „oamenii de bine”, plătiți, îmbracați în civil de multe ori, până la pulanele și insignele asa-zișilor indivizi care ar trebui să fie cei cu „siguranță și încredere”, de la medicii ascunși sub „frica de a-și pierde locul de muncă”, falsă de altfel, din spitale si guristele de la tv, de la primul ficus al țării până la ultimul portar de la un supermarket, toți fac încă parte dintr-un joc mizerabil, un joc al morții și al lipsirii de libertate a omului simplu. 

Întunericul care învăluie mințile va da nas în nas, cât de curând, cu raza aceea de lumină, fie ea și a unei lumânări, pe care însuși unul din satrapii lor, ca instrument, a spus că o are. Lumânările pentru oameni, aruncate mulțimii anul trecut! Doar că „eroul” acela, de care nu mai știm nimic, nu a înțeles ce spunea. Lumânarea poate face ceea ce nici soarele nu reușește: să aducă lumina într-o cameră în care întunericul este stăpân absolut! Profetice cuvinte! Asta este esența lumânării! 

Doar că lumânările acelea, cu care individul acela, îmbrăcat în halat alb, aștepta mulțimea ieșită la protest, pot aduce Lumina, pe care ele, autoritățile oficiale să nu o mai poată controla. 

Pentru că dincolo de minciunile lor, de manipulările lor grosolane și propaganda mizerabilă, Lumina lumânării străbate oriunde! Chiar și în iad! Doar că de data aceasta, lumânările vor fi cele care vă vor arata fața voastra hidoasă, de inși dezaxați, pierduți deja de „patimile mandriei, trufiei, iubirii de arginti, iubirii de stăpânie”, duhuri ale întunericului, așa cum spune rugăciunea Sfântului Efrem Sirul. 

Toate patimile acestea, însumate, în cei care au devenit autoritățile oficiale, se vor alchimiza de către Lumina existentă în ființele cărora nu le este frică! Și acestea nu sunt puține! Sunt cei care pun întrebari si așteaptă răspunsuri, sunt cei care „strigă în pustie”, ca Sfântul Ioan Botezatorul, sunt cei care au făcut socotelile raportărilor voastre mincinoase și sunt cei care au ales să-și încredințeze viețile lor, ei, Maicii Domnului! 

Sunt Oamenii care, deși stiu că poate uneori războiul este nedrept, ei aleg să-l ducă până la capăt. Pentru că razboiul lor de apărare este pentru o nație, nu doar pentru ei inșisi. Chiar dacă nația se vrea „salvată” de voi, autoritățile oficiale, până la urmă ea, nația, nu poate fi salvată decât de EL, căci ea nația, este a Lui, pentru că e pecetluită cu Pecetea Sfântului Duh, prin apă și foc! Voi, autoritățile oficiale, ați trecut nația prin frică! Și pârjol! Spitale și holde! Fiecare criză cu pârjolul ei! A trecut! Nu a răspuns nimeni!

Acum urmează Focul și Apa, într-o Renaștere teribilă, pe care niciunul dintre voi nu o va putea opri, deoarece nici măcar nu și-o imaginează. Pentru că și voi ați fost buni la ceva. Ați reușit să arătați cât de mizerabili și corupți sunteți, căt de hidoși, cât de avari, și mai ales ați reușit ceea ce doar o lucrare de Pateric a Domnului o putea face: să vă cadă măștile și să rămâneți exact așa cum sunteți, nu cum vă credea ea, nația: fix niște destrăbălați care ați trăit într-un desfrâu continuu, într-o morală inexistentă, călcând peste orice. Pentru că nu-i așa, dacă legea nu oprește, morala nu oprește, totul este permis! 

Exact aici am ajuns! Să fiți dezbrăcați moralicește de tot și toate și să vă vadă oamenii exact ca pe niște călăi ai lor, care au ca obiectiv „binele” cu orice preț! Adică prețul e viața, celor pe care-i exterminați cu sânge rece.

Doar că, voi fiind întunecați, cu mințile rătăcite, ați transformat sminteala într-un fel de stare naturală! Nimic nu merge la nesfârșit! Orice nebunie se sfârșește la fel de brusc cum a început. Întotdeauna! Așa că „dragi romani” ai autorităților oficiale, războiul vostru este împotriva celor ce nu le e frica, impotriva celor 70% care se întreabă și care caută răspunsuri, demascând „pas cu pas” minciunile voastre. Voi cu ei duceti războiul nevăzut! Pentru că ei sunt Vii! Ceilalți doar respiră, puțin, nu foarte mult, pentru că nu au voie! Unii sunt niște „morți” care merg, atât! În clipa când nu te mai întrebi „de ce”, spiritul tău s-a dat bătut și te-a lăsat pradă întunericului. 
 
Cu ceilalți, cei Vii, e greu! E greu să-i controlezi, să-i minți, să-i ameninți, să-i manipulezi, pentru că ei au învins deja „frica de moarte”, și mai ales ei știu să fie responsabili, își asumă consecințele, cu capul sus! Faptul că voi,  autoritățile oficiale ale morții îi vrei discreditați, le spuneți ca sunt „negaționiști”, „conspiraționiști”,  arată FRICA VOASTRĂ CEA MARE DE ADEVĂR! 
 
Poți să închizi din nou porțile mănăstirilor, ale bisericilor, ale țării, poți să distrugi ce vrei tu, dragă autoritate, Lucrarea Duhului Sfânt nu o vei putea opri niciodată! Pentru că în cele mai grele și crunte vremuri, există o oaste! Se numește Oastea Lui Hristos, pe care numai EL o cunoaște, și doar EL a pregătit-o în taină mare! Nici măcar ei, cei care fac parte din ea, nu știu cine sunt! Asta este frumusețea desăvârșită a dumnezeirii: Taina! 
 
Și această Oaste, probabil, e pregătită să ducă cu voi lupta până la capăt! 
 
Luptă, pe care cei ce o vor pierde, sunteți voi, ăștia de vă livrați nației ca „salvatori”! 
 
Până atunci, hidoșenia voastră trebuie să apară în toată urâciunea ei. De ce? Simplu! Ca să nu scape niciunul! 

Deoarece,

„Istoria o fac cei care se intreabă și răspunzându-și, știu că drumul este altul. Au fost educați să respecte regulile, dar vor deveni adevărații eroi, încălcându-le”, punându-și întrebări și aflând răspunsuri!

Pentru că noi toți știm că Dumnezeu E Mare! Să scriem să afle și „Comandantul”, adevăratul „strateg al operațiunii” de demantelare a democrației, drepturilor și libertăților omului, conform tradiției sale: ”الله أكبر„!. El v-a dorit binele!
 
Abia acum vedeți toți care a fost prețul!