ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Filmarea zilei de ieri a fost suprinsă de regizorul și publicistul Iulian Capsali, care a arătat pe Facebook cum sunt păziți de Poliție și Jandarmerie bucureștenii care, pentru a intra într-un Târg de Crăciun desfășurat într-un țarc, au fost dispuși să obțină certificat Covid și să mai plătească și taxă de intrare. Numai cu astfel de oameni a fost posibilă alegerea lui Nicușor Dan în septembrie 2020 la Primăria Capitalei, pentru simpla promisiune - neonorată la vremea cuvenită - a asigurării agentului termic în casele bucureștenilor. Ceva ce ar fi trebuit să țină de normalitate într-o capitală europeană, în secolul XXI, cum le place unora să se laude.

„VREȚI SĂ AFLAȚI de ce a fost posibil ca Nicușor Dan să fie ales primar în București cu tema apei calde? Păi uitați-vă cum oile se înghesuie în țarcul în care se ține Târgul de Crăciun de la Coada Calului, unde plătesc taxă și se prezintă cu un cod QR, fiind înconjurați de jandarmi și poliție. O imagine a prostiei apocaliptice”, a scris Iulian Capsali duminică seară pe Facebook. VIDEO:

Tuturor celor care nu doresc să facă jocul unor astfel de evenimente cămătărești care denaturează „spiritul Crăciunului”, le reamintim invitația făcută de avocatul Gheorghe Piperea la Târgul de Crăciun din Singureni, localitatea lui natală, unde vor fi respectate atât tradiția, cât și libertatea, porțile fiind deschise pentru toți doritorii, fără discriminare.