ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Potrivit unor informații, Mark Zuckerberg, CEO-ul Facebook, a finanțat sute de milioane de dolari în organizații pro-democrate care l-au ajutat pe Joe Biden să câștige alegerile din 2020, informează publicația En-Volve și The Federalist.

Zuckerberg, în vârstă de 37 de ani, și soția sa, Priscilla Chan, în vârstă de 36 de ani, au oferit 420 de milioane de dolari unor ONG-uri care au ajutat la administrarea și infrastructura alegerilor prezidențiale în județele controlate de democrați.

Centrul pentru Tehnologie și Viață Civică (CTCL) și Centrul pentru Inovare și Cercetare Electorală (CEIR), ONG-uri care au oferit fonduri pentru a ajuta la atragerea alegătorilor democrați, au primit 419,5 milioane de dolari de la multi-miliardarul mogul al Big Tech.

Iată cum a funcționat

Zuckerberg a donat aproape o jumătate de miliard de dolari la două grupuri de stânga, care apoi au dat banii birourilor electorale guvernamentale. 

Unul dintre aceste două grupuri a fost Centrul pentru Tehnologie și Viață Civică. Până în septembrie, înainte de alegeri, Zuckerberg și soția sa îi dăduseră 350 de milioane de dolari, ceea ce înseamnă că veniturile anterioare ale micii organizații, de 1,8 milioane de dolari, au explodat cu aproximativ 20.000%.

Banii nu au fost însă o donație necondiționată. Au fost atașate condiții, care se ridicau la eforturile democraților de a ieși la vot, la votul în masă prin corespondență.
 
Citiți mai mult detalii(aici, aici)