Subiecte: ADHD

Tucker Carlson: De ce cioclii vacciniști nu sunt ACUZAȚI de CRIMĂ? Cine plătește pentru milioanele de decese provocate de vaccinurile Covid? Cercetător: "Nici o viață nu a fost salvată" de serurile experimentale - VIDEO EXPLOZIV cu Steve Kirsch

"Am început să aud povești de groază de la prietenii mei. Așa cum am auzit de la o persoană care avea trei rude care erau perfect sănătoase și toate trei au murit într-o săptămână după ce au primit vaccinul. Si i-am spus ei, - Ei bine, asta e imposibil -. Și ea a spus: - Da, dar sunt morți."

Studii-șoc prezentate de Dr. Joseph Mercola: Fluorul adăugat în apa de băut contribuie la creșterea ratei tulburării ADHD și la scăderea IQ-ului la copii. EVITAȚI FLUORUL!

Fluorul este o neurotoxină cu efect negativ asupra dezvoltării, care afectează memoria pe termen scurt și memoria de lucru și contribuie la creșterea ratei tulburării de hiperactivitate și deficit de atenție în rândul celor mici și la un IQ mai scăzut la copii, avertizează Dr. Joseph Mercola într-o nouă analiză.