Subiecte: Alegeri SUA

Corespondență din SUA pentru ActiveNews: America pare că nu știe cum să reacționeze la extremismul furibund, fascistoid al guvernării nelegitime a lui Iosif Robinettovici Biden. Ce votează americanii azi: MIDTERMS 2022

Poporul nu mai are reprezentare reală nici în Congres, nici în Guvern. Mai rămâne, ca ultimă speranță de viață a unui organism căzut pradă unei boli autoimune, votul electoral onest, care, în ciuda corupției cancerigene din guvernarea americană, mai are șansa de a dărui o gură de oxigen plămânului național.

COMPLOTUL LUI ZUCKERBERG PENTRU A-L DETRONA PE TRUMP. Dezvăluiri epocale pe urmele banilor investiți de patronul Facebook pentru a-i fura alegerile președintelui SUA Donald Trump. DOCUMENTAR VIDEO tradus în română: RIGGED 2020

Alegerile prezidențiale din 2020 au lăsat mai multe întrebări decât răspunsuri. Peste 10 milioane de americani au votat în plus pentru președintele Donald Trump în 2020 față de 2016, dar președintele real al SUA a pierdut la număratul din butoane.

Valerian Stan: Nimic mai anormal, cred, ca un președinte, un rege sau prim-ministru să nu ia parte duminică de duminică la Sfânta Liturghie rugându-se pentru poporul pe care-l conduce. Situațiunea (XCI)

Pe motiv că „încalcă standardele comunității noastre privind hărțuirea și intimidarea”, în urmă cu două zile Facebook mi-a șters o postare despre Sică Orban și un alt urangutan. Pentru că efectiv nu încălcasem niciun standard, am constestat decizia iar cerberii Facebook mi-au pus postarea la loc.

Donald Trump: Vom lua înapoi Casa Alba și, mai repede decât credeți, va fi ceva cu adevărat special. Transmisie ÎN DIRECT de la Convenția Republicanilor din Carolina de Nord cu cel de-al 45-lea președinte ale SUA

„Vom recâștiga Senatul, vom recâștiga Camera, vom recâștiga Casa Albă și, mai curând chiar decât vă închipuiți. va fi ceva cu adevărat special... Vom reveni în forță curând. Vă mulțumesc foarte mult tuturor, sprijinul vostru este cu adevărat incredibil”, a transmis Donald Trump.

FRAUDA ELECTORALĂ DIN SUA: Instanța a încuviințat desfășurarea unui audit electoral masiv în Georgia și decide ca buletinele de vot prin corespondență să fie desigilate pentru examinare

Un judecător din Georgia a încuviințat vineri desigilarea a circa 150.000 de buletine de vot prin corespondență în Fulton County, cel mai populat district al statului, permițându-le, astfel, anchetatorilor să le examineze pentru a verifica dacă există dovezi de fraudă electorală.